Verziókövetés

Biztonságos szolgálat

A digitális ökoszisztéma exponenciális ütemben növekszik és közben nagyon gyorsan fejlődik belülről. A bináris vérkeringés folyamatosan modernizál: a mai fejlesztéseknek holnap újabb verziói készülnek, csak így kerülhető el, hogy elavuljon egy termék. Ebben a környezetben az amortizáció is gyorsabb. Aki nem frissít, az először csak a legjobb technológiáról csúszik le, később sérülékennyé válik, végül kiszakad a digitális térből, ezzel pedig a túlélését kockáztatja.

A DMS One rendszerei

 Rendszereink képesek lépést tartani az ember számára gyakran követhetetlen fejlődési ütemmel. Az elmúlt 5 év 70 verziófrissítése is ezt szolgálta: szoftvereinket gyakorlatilag újrafejlesztettük. A frissítésekkel rendelkező ügyfeleink így nem maradtak le semmiről, kiaknázták a programozási technológia fejlődésében rejlő összes lehetőséget.

Felhasználóként megtapasztalták, hogy:

 • DMS rendszerük mindig gyorsan és megbízhatóan működik
 • dokumentumkezelési folyamataikat egyre több új funkció egyszerűsíti,
 • a napi rutin során használt programfelületeik egyre praktikusabbá váltak.
 • Verziókövetéssel az Ön DMS One rendszere is mindig gyors és megbízható lesz.

 

A szoftverfrissítés halogatásának TÉVES magyarázatai:

 • Nincs humánerőforrás a frissítés elvégzéséhez.
 • A verzióváltás megakasztja a munkafolyamatokat.
 • A kollégák a régebbi verzióval is mindent megoldanak.
 • Felesleges munkahelyi teher állandóan újratanulni egy szoftvert.
 • Az új verzió költségeit jobb inkább megspórolni.

 

A verziókövetés VALÓS előnyei:

 • A frissítések telepítése egyszerűen és gyorsan elvégezhető, a művelet nem igényel extra humánerőforrást és informatikust.
 • Az új verziók telepítése nem gátja, hanem rutinszerű része a napi munkavégzésnek.
 • Egy up-to-date rendszerrel hatékonyabban és biztonságosabban lehet dolgozni.
 • A dokumentumkezelő verziókövetéssel megvalósuló fejlődését könnyű megszokni, az apró változtatások egyszerűen elsajátíthatók.

Sokkal nagyobb teher a frissítések elhanyagolása után pár évvel egy olyan verzióra ugrani, ami több ismeretlen funkció azonnali alkalmazását követeli a munkatársaktól. A verziókövetés rövidtávon valóban plusz kiadással jár, viszont az elodázott frissítés egy sokkal összetettebb, ezáltal költségesebb frissítési projekthez vezet. A legmodernebb, ám ma még kevésbé fontosnak tartott dokumentumkezelési megoldások rövid időn belül az iparági standard-et képviselik majd. Aki nem ezeket használja, az alulmarad a versenytársakkal szemben.

Biztonság

A szoftverfejlesztő cégek erőforrásaikat szoftvereik legújabb, legutoljára kiadott verzióra fordítják. A DMS One support csapata is csak a legfrissebb verzióhoz nyújt támogatást. Ha felhasználóink olyan hibát jelentenek be, amit egy új verzióban már javítottunk, csak a frissítésre tudunk javaslatot tenni. A verziókövetéssel üzemeltetett rendszer ezzel szemben mindig garanciális.

Jogszabálykövetés

A DMS One iratkezelő rendszerei a versenytársak előtt, jellemzően elsőként felelnek meg a jogszabályi előírásoknak. Ez fejlesztéseink során elsőrangú szempont, a jogszabályi megfelelést az adott követelmény hatálybalépésekor friss verzió kiadásával biztosítjuk. A verziókövetést alkalmazó felhasználóink tehát biztosak lehetnek abban, hogy dokumentumkezelő rendszerük mindig megfelel az előírásoknak, illetve rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal. A közfeladatot ellátó szervek iratkezelő szoftvereit kötelező is tanúsítani. A 3/2018. (II.21) BM rendelet értelmében 2018. március 1-jét követően csak a rendelet előírásainak megfelelő és érvényes tanúsítvánnyal rendelkező rendszert alkalmazhatnak.

Integráció, e-ügyintézés

A verziókövetés biztosítja a DMS One rendszer környezetében fejlődő szoftverek folyamatos alkalmazhatóságát. Ha rendszere up-to-date, akkor a munkafolyamatok támogatására használt egyéb (pl.: vállalatirányítási, pénzügyi, HR, minőségbiztosítási… stb.) szakrendszerek verzióváltása sem jelenthet problémát. A szoftverek integrált működése, és ezzel a lehető leghatékonyabb munkavégzés fenntartható marad. Kihasználhatja a kapcsolódó szoftverek új megoldásait, hiszen dokumentumkezelője is képes erre.

A DMS One szoftvere az e-ügyintézés operációs rendszere. Az említett szakrendszerek is a dokumentumkezelőn keresztül csatlakoznak az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokhoz. A verziókövetés azt is lehetővé teszi, hogy a legújabb e-ügyintézési megoldásokat is maximálisan kiaknázhassa.

Verziókövetés kedvezményesen.

A verziókövetés kedvezményes áron vehető igénybe, amennyiben a térítési díj fizetését előre, éves ütemezésben teljesíti. További kedvezményt érhet el, ha a szolgáltatásról e-számlát kér.

A frissítés lépéseit tartalmazó dokumentáció minden verziókövetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhető online bejelentő portálunk tudástárában, a telepítési útmutatóban. Itt rendelkezésre állnak azok a verziólevelek is, amelyek közérthető módon írják le a legújabb funkciókat és a javításokat. A verziófrissítések rendszergazda nélkül is könnyen telepíthetők, de igény esetén – külön szolgáltatás keretében – a DMS One csapata támogatást nyújt a folyamatban.

Öt év alatt hetven verziófrissítést végeztünk az ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján, a technológiai követelményeknek és az iratkezelési jogszabályoknak való megfelelés érdekében. Mindezt Önért tesszük, hogy a DMS One rendszereinek használatával ne csupán a felszínen, de élvonalban maradhasson.

DMS One verziókövetés – Kövesse Ön is a biztonságot!

 • Objektív megközelítés
 • 20+ év közigazgatási tapasztalat
 • 3500+ elégedett ügyfél