Teljes körű dokumentumkezelés intézményeknek és vállalatoknak

A DMS One szoftvere nem csak egy egyszerű iktató program. Tanúsított dokumentumkezelő rendszerünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként tette lehetővé a különféle e-ügyintézési szolgáltatásokhoz való kapcsolódást a közszféra számára. Vállalatok esetén rendszerünk workflow funkciója és üzleti intelligencia megoldása nyújt plusz segítséget.

check-icon

Alfától omegáig

Iratkezelő szoftverünkkel a dokumentumkezelés teljes alapfolyamatát – a beérkezéstől az iktatáson át az irattárba adásig, majd a selejtezésig – komplexen lefedheti.

Kapcsolat

check-icon

Minden egy helyen

A dokumentum teljes életpályája követhetővé válik, beleértve a nyilvántartást, a verziókat és sablonokat, a jóváhagyásokat és a véleményezéseket.

Demókérés

check-icon

Villámgyors visszakeresés

A dokumentumhoz gondosan rögzített metaadatoknak köszönhetően lesz biztonságos az archiválás és gyors a visszakeresés.

Iratkezelési audit

Hatékony dokumentumkezelést támogató funkciók

Dokumentumkezelés minden részletre kiterjedően

A DMS One iratkezelő rendszere teljes körű szabályozott iratkezelést valósít meg és felöleli az iratok keletkezésétől a megsemmisítésükig tartó életútját. Iratkezelő szoftverünk támogatja az iratok keletkezését, iktatását, rendszerezését és a selejtezhetőség szempontjából történő válogatását, segédletekkel (határidőkkel, kezelési utasításokkal) való ellátását, szakszerű és biztonságos megőrzését, használatra bocsátását, selejtezését, levéltárba adását.

Kapcsolat

Dokumentumok életciklusának követése – minden egy felületen

Az iktatás segítségével válnak az iratok elérhetővé, az itt rögzített adatok alapján tudjuk nyomon követni egy dokumentum életútját. Iratkezelő rendszerünkkel a dokumentum teljes életciklusa nyomon követhető, beleértve a nyilvántartásba vételt, a jóváhagyási, véleményezési folyamatokat, az ezekhez kapcsolódó hozzászólásokat, a dokumentumsablonok kezelését, az adott irathoz szorosan kapcsolódó egyéb dokumentumok feltüntetését, valamint a jogosultságok kezelését is. Még évek múltán is visszanézhetők a véleményezések okán keletkező korábbi dokumentumverziók és az irat aktuális verziója is.

Demókérés

Gyors visszakeresés, zökkenőmentes ügyintézés

Az iratkezelő rendszerben történő iktatással az alapadatok megadásán túl további metaadatokat is rögzíthetünk egy irathoz, ezzel optimalizálhatjuk szervezetünk ügyintézési folyamatát, valamint elősegíthetjük a későbbi visszakeresést, listák előállítását is. Iratkezelő szoftverünkben történő iktatás lehetővé teszi a teljes dokumentumállományban való összetett szűrési lehetőséget, korábban megadott metaadataink alapján, melyekből rendkívül pontos statisztikákat nyerhetünk ki, például egy adott időszakban egy adott partnerrel történő összes iratforgalmunkra vonatkozóan.

Iratkezelési audit

Olvasson további érdekes tartalmakat!

További hasznos információk, cikkek weboldalunkon, valamint letölthető tanulmányok, videós tudásanyagok kifejezetten a közszférának (www.ugyiratkezeles.hu) és a vállalatoknak (www.docuworld.hu) szóló honlapjainkon. Olvasson tovább, ha még több szakmai információra van szüksége a döntéshez!

Iratkezelés a közfeladatot ellátó szerveknél

Milyen iratkezelés problémákkal küzd a központi közigazgatás, egy kulturális intézmény vagy egy állami kézben lévő, de közfeladatot ellátó vállalat? Hogyan segítheti a szervezetek munkáját egy jó iratkezelő szoftver? Olvassa el!

Részletek

Dokumentumkezelés vállalatoknak

Milyen sajátosságai vannak a gyártóiparnak, az építőiparnak vagy egy szolgáltató cégnek? Melyek a kisvállalatok és nagyvállalatok dokumentumkezelési problémái? Számba vesszük a nehézségeket és a megoldásokat!

Részletek

Videós tudásanyagok iratkezelési problémákra

Elektronikus ügyintézés, szerződéskezelés, GDPR a közigazgatásban, postai SZEÜSZ. Látogasson el videós tudástárunkba és nézze meg oktató jellegű videóinkat a TOP dokumentumkezelési problémákról.

Részletek

Miben tudunk segíteni szervezetének?

A DMS One Zrt. több mint 20 éve az intézmények, cégek irat- és dokumentumkezelésének elkötelezett szakértője, tapasztalt partner az elektronikus ügyintézés és a vállalatirányítás területén. Hatékonyan működő, kiforrott szoftverbevezetési módszertanunk, komoly migrációs tapasztalatunk, valamint munkatársaink iratkezelési és IT szakmai kompetenciái a záloga annak, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.

Kapcsolatfelvétel Demókérés