Referenciáink vállalatoknál

Több, mint 15 év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan értjük a versenyszféra és az egyes iparágak problémáit. Magyarország neves vállalatai, köztük gyártó cégek és építőipari vállalatok, bankok, biztosító társaság, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek bízták ránk dokumentumkezelési folyamataik optimalizálását.

https://www.dmsone.hu/wp-content/uploads/2023/09/gallicoop-e1695284267474.png

Digitalizáció a Gallicoop Zrt.-nél

Az élelmiszeripari vállalat a többi között a számlák, szerződések kezeléséhez, irattározáshoz használ DMS One rendszert. A Gallicoop digitalizációs hozzáállása előremutató, hiszen szoftveres folyamatvezérlési funkciókat is bevezetett. A feszített tempóban megvalósult projektet Kelemen Zoltán, rendszerfejlesztési osztályvezető értékeli a videóban.

14

Vállalati iparág

14 vállalati iparágban, köztük gyártó, építőipari és szolgáltató cégek használják a DMS One megoldásait.

26

Integrációs lehetőség

A versenyszférában 16 üzleti szoftverrel, ERP és irodai alkalmazással biztosítunk integrációs lehetőséget.

30

Gyártó vállalat

Már közel 30 gyártó cégnél segítjük szoftvereinkkel a dokumentumkezelési és adminisztrációs folyamatok optimalizálását.

10000

Felhasználó

A vállalati szektorban több mint tízezer felhasználó használja dokumentumkezelő rendszerünket.

https://www.dmsone.hu/wp-content/uploads/2018/10/logo-eltec-1-e1548239402478.png

Dokumentumkezelés az ELTEC-nél

DMS One szoftverének bevezetésével magas adatbiztonság és gyors információáramlás valósult meg a cégnél, a mobilhozzáférés a vezetők munkáját könnyíti meg jelentősen. A dokumentumkezelő szoftver teremti meg az összhangot a vállalatnál használt üzleti rendszerek között, az integrációnak és a workflow funkciónak köszönhetően dokumentált, átlátható vállalati működés valósult meg. Nézze meg videónkat a bevezetés tapasztalatairól!

https://www.dmsone.hu/wp-content/uploads/2018/10/logo-trewnkwalder-1.png

Dokumentumkezelés a Trenkwaldernél

Napi 1 óra időmegtakarítást és közel 200 lappal kevesebb nyomtatást nyertek a cég munkatársai az elektronikus dokumentumkezelés bevezetésével. Több fronton is jelentősen átalakultak dokumentumkezelési folyamataik: bevezették a vonalkódos digitalizálást, a strukturált szerződéskezelést, és a számlaigazoltatás is automatizáltan, munkafolyamat-támogatás segítségével valósul meg.

https://www.dmsone.hu/wp-content/uploads/2021/02/logo-petranyi-trans.png

Dokumentumkezelés egy autókereskedésnél

A Ford Petrányinál kinőtték az Excel táblázatos dokumentumnyilvántartást, egy sokoldalúbb, megbízhatóbb, több felhasználót is kiszolgáló megoldás reményében váltottak DMS rendszerre. Az elektronikus dokumentumkezelés a számlajóváhagyás és a szerződéskezelés területén gyorsabb és egyszerűbb folyamatokat eredményezett az autókereskedés mindennapjaiban.

Esettanulmányok

Ismerje meg, milyen pozitív változásokat hozhat vállalata dokumentumkezelési kultúrájába a DMS One rendszerének bevezetése! Sikertörténetek vállalati ügyfeleinktől a szoftverbevezetésről, a dokumentumkezelési folyamatok átalakításáról és a bevezetés óta eltelt időszak tapasztalatairól.

EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft.

Az EuroAszfaltnál 2013-ban élesítették a dokumentumkezelő szoftvert. Több rendszer vizsgálata után azért döntöttek az Ultimate mellett, mert a DMS ONe fejlesztői nyitottak voltak az építőiparti cégcsoport egyedi igényeire. Több hónapos sepecifikáció után külön számla- illetve szerződéstárat hoztak létre a dokumentumkezelőben.

Letöltöm

MKB Bank Zrt.

A hazai bankrendszer egyik legtapasztaltabb tagjaként az MKB Bank Zrt. az elmúlt évtizedekben számos, belülről indukált megújuláson esett át. Ennek egyik állomása következett el azzal a menedzsment szintű döntéssel, hogy a papírt a jogi előírások figyelembevételével a végletekig száműzzék mind a belső, mind az ügyfelekkel folytatott kommunikációból.

Letöltöm

Trenkwalder

A nemzetközi munkaerő-kölcsönző cég több mint 25 magyarországi irodájában 2013 decemberében vezették be a DMS One Ultimate rendszerét, amely átlátható és hatékony mederbe terelte az irattárazást és a szerződéskezelést. Napi 1 óra időmegtakarítást és közel 200 lappal kevesebb nyomtatást nyertek a cég munkatársai elektronikus iratkezelő szoftver bevezetésével.

Letöltöm

ELTEC Holding

A nulla hiba mentalitást valló Eltec a dokumentumkezelő rendszer bevezetésére olyan partnert keresett, aki koncepcionális szakértői hozzáállást képvisel. A DMS One Ultimate bevezetésének köszönhetően magas adatbiztonság és gyors információáramlás valósult meg, ráadásul a mobilhozzáférésnek köszönhetően a munka sosem állhat meg.

Letöltöm

Pek-Snack

A Pek-Snack azt vallja, hogy az a jó rendszer, amit nem az informatikusok, hanem a kulcsfelhasználók üzemeltetnek. Mindenképpen az SAP vállalatirányítási rendszerükkel integrált megoldást szerettek volna és ez a dokumentumkezelő szoftverünk kapcsán meg is valósult. Az ügyféladatok így autoszinkron módon kerülnek dolgozásra az ERP rendszerükkel.

Letöltöm

Magyar Cukor

Éves szinten több ezer dokumentum kezeléséről van szó a Magyar Cukornál, elsősorban a szerződések és az azokkal összefüggő kommunikáció rendben tartásáról. A székhely és a telephelyek közötti dokumentummegosztás is gondot okozott. Ennek kiküszöbölésére vezettek be elektronikus dokumentumkezelő rendszert. Olvassa el, hogyan zajlott a kiválasztás, a bevezetés és mik a legfőbb tapasztalatok!

Letöltöm

Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelését és irányítását!

A DMS One Zrt. több mint 20 éve támogatja megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok között kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéskezelés, a számlajóváhagyás problémáira és a folyamatok elektronikus menedzselésére. Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük pénzügyi, ügyfélkapcsolati, HR és irodai szoftverekkel is. Hisszük, hogy kiforrott bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége 100%-ban sikeres bevezetést eredményez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés