DMS One rendszerek a központosított közbeszerzésben


Már aktív a DKÜ-vel kötött keretmegállapodás


A DMS One Zrt. is részt vesz a központosított közbeszerzésben, mint szállító. Mindez sokkal egyszerűbb és gyorsabb beszerzést tesz lehetővé az érintettek számára. A részletes árlista szinte minden igényt kielégít.


A DMS One Zrt. sikerrel szerepelt a Digitális Kormányzati Ügynökség központosított közbeszerzési eljárásában. Az Ügynökség ennek eredményeként keretmegállapodást kötött a DMS One Zrt.-vel, így a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó kötelezett és önként csatlakozó szervezetek széles körénél egyszerűsödik a cég termékeinek és szolgáltatásainak beszerzése, bővítése.


A keretmegállapodás igénye és annak létrejötte egyértelműen mutatja a DMS One szoftvereinek elismertségét és elterjedtségét a teljes magyar közigazgatásban. Tényként megállapítható, hogy a központosított közbeszerzésben jelenleg ez az egyetlen, irat-, és dokumentumkezeléssel kapcsolatban megkötött hatályos keretmegállapodás (tárgya: “DMS ONE licencek és kapcsolódó szolgáltatások”).


A keretmegállpodás azonosítója: DKM01DMS21, részletei megtekinthetők a Digitális Közbeszerzési Rendszerben.


Ez a megállapodás lehetőséget nyújt hazai és Európai Uniós forrásokból történő beszerzések lebonyolítására is. Ez kiemelt jelentőségű az új EU programozási időszakban várható digitalizációs fókuszú projektek fontis szerepe miatt. A keretmegállpodás csaknem 400 különböző cikkszámból álló árlistája minden igényt kielégítő lehetőséget biztosít a DMS One Ultimate rendszerének professzionális kialakításhoz.