COVID-19 Közlemény

A „COVID-19” koronavírus hazai jelenléte és az azzal kapcsolatos kormányzati, egészségügyi intézkedések kapcsán az alábbiakról tájékoztatjuk partnereinket:

 

A DMS One különösen fontosnak tartja, hogy a koronavírus-járvánnyal összefüggésben kiemelt figyelmet fordítson munkavállalóira, és a társasággal kapcsolatban álló ügyfeleire, partnereire. A működésünket érintő intézkedéseket minden esetben a Kormány és a Védekezésért Felelős Operatív Törzs javaslatait megfontolva rendeljük el, annak érdekében, hogy:

  • megőrizzük munkatársaink egészségét,
  • akadályozzuk a járvány terjedését,
  • fenntartsuk saját működésünket, ezzel segítve ügyfeleink és partnereink zavartalan és folyamatos üzletmenetét.

A DMS One Zrt. valamennyi szerződésének teljesítését és fenntartását alapvető felelősségének és feladatának tekinti. Termékeink elérhetők, támogatási és egyéb szolgáltatásaink ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Veszélyhelyzet esetén a munkavégzést jelentősen érintő intézkedések lépnek életbe a DMS One Zrt.-nél. Célunk, hogy minden kollégánk esetében elérjük a maximális biztonságérzetet. A személyre szabott, részletes szabályokat a csapatok vezetői ismertetik, az általános higiénés, információ-szolgáltatási, kapcsolattartási intézkedések pedig az alábbiak lehetnek:

  • Munkavégzés helye: támogatjuka az otthoni munkavégzést, az irodát elsősorban azok használhatják, akik számára ez elengedhetetlen a hatékony munkavégzéséhez.
  • Szeparáció: korlátozottan lehetőség van arra is, hogy külön helyiséget biztosítsunk azok számára, akik ezt igénylik.
  • Aszinkronitás: nem tartózkodhat egyszerre mindenki az irodában, csapatonként osztjuk be az irodai és home-office munkaidőt.
  • Távolságtartás: közös iroda- és a tárgyalóhasználat esetén ügyelünk a távolságtartásra.

Társadalmi felelősségvállalás:

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gazdasági szereplők a negatív láncreakciók elkerülése érdekében maximálisan törekedjenek üzletmenetük fenntartására, akár a digitalizáció nyújtotta lehetőségek igénybevételével is. A DMS One Zrt. elkötelezett abban, hogy ehhez minden segítséget megadjon a cégek, intézmények, közigazgatási szervek számára. Szakértő kollégáink folyamatosan elérhető, ingyenes webinárokon osztják meg  a digitális transzformációval kapcsolatos alapvető ismereteket.A DMS One továbbra is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

DMS One Zrt.

 

A közlemény letölthető változata (.pdf)

 

 

Kérdése van? Várjuk megkeresését!