Közbeszerzés a DMS One-nál

Az első közbeszerzési eljárást 2005-ben nyertünk, az egyik legnagyobb hazai központi államigazgatási szervnél, így több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezünk közbeszerzési projektekben. Az elmúlt években számos közbeszerzési eljárásban indultunk és végül pályáztunk sikeresen.

Miért a DMS One-t válassza, ha közbeszerzés keretében szeretne iratkezelő rendszert bevezetni?

A közbeszerzési eljárás egy sor olyan feltételt támaszt az ajánlattevő cégek felé, melynek komoly kihívást jelent megfelelni. Az alkalmassági követelményeken felül pedig további szempontokat is érdemes figyelembe venni, amikor beszállító partnert keres dokumentumkezelő rendszer bevezetésére.

  1. Alkalmassági követelményeknek való megfelelés A közbeszerzési eljárások szigorú műszaki és szakmai, valamint gazdasági és pénzügyi alkalmassági feltételeket támasztanak a szállítók felé. Több mint 3000 referenciánknak, komoly iratkezelési és IT szakmai tudással rendelkező szakembergárdánknak köszönhetően meg tudunk felelni a közbeszerzési eljárások kritériumainak.
  2. Tapasztalat Az elmúlt 15 évben számos közbeszerzési eljárásban indultunk, így minden típusú eljárásfajtában van már gyakorlatunk.
  3. Közbeszerzésekre specializálódott munkatársak A közbeszerzési projektek sikerességét vállalatunknál két, közbeszerzési referensként vizsgázott, kifejezetten közbeszerzésekre szakosodott munkatársunk segíti tudásával, hozzáértésével.
  4. Szakmai támogatás  Közbeszerzési eljárásainkat külső szakértőként erre a területre szakosodott ügyvédünk és tanácsadónk támogatják.
  5. Elektronikus Közbeszerzési Rendszer Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerhez cégünk is csatlakozott (EKR azonosítónk: EKRSZ_80395157), így a hatályos jogszabályoknak és kritériumoknak megfelelően bonyolítjuk az eljárásokat.

Olvasson további érdekes tartalmakat!

Oktatások

Bevezetési módszertanunk szerint a rendszer telepítését és testreszabását követően megkezdődik a felhasználók oktatása. Az országban egyedülálló módon online oktatási portálunkon, valamint kiscsoportos géptermi oktatások keretében, szerepkörök szerint  képezzük iratkezelő szoftvereink felhasználóit.

Részletek

Integráció

Hivatali kapu, SZEÜSZ-ök, vállalatirányítási, ügyviteli, gazdasági, pénzügyi rendszerek és irodai alkalmazások. Mára több mint 50 különböző szoftverrel integráltuk iratkezelő rendszereinket, így az Önök bejáratott üzleti szoftverei, szakrendszerei sem okoznak majd problémát.

Részletek

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat, ami valóban segít. A bevezetést követően ügyfélként is mindig számíthat ránk! Munkatársaink gyorsan, rugalmasan reagálnak a megkeresésekre, és találnak megoldást az esetleges problémákra. Megújult ügyfélszolgálati portálunkon dokumentált formában kerülnek rögzítésre a bejelentések.

Részletek

Dokumentumkezelési és irányítási problémáira a megoldást nálunk találja!

A DMS One szoftvere egy komplex dokumentumkezelő és folyamattámogató rendszer, mely több mint 3500 ügyfelünknél bizonyított már. Zökkenőmentes szoftverbevezetést, felkészült iratkezelési tanácsadókat, folyamatos fejlesztéseket, rugalmas ügyfélszolgálatot és szerteágazó integrációs lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés