Iratkezelés. Értünk hozzá.

A DMS One csapata széleskörű tapasztalattal, sokféle kompetenciával rendelkező tanácsadókból, szakemberekből áll. Ennek köszönhetően minden folyamatra külön munkatársunk van, így kellő odafigyeléssel tudnak az adott feladatra koncentrálni. Az elsők között értesülünk az iratkezelési szakmát érintő jogszabályi változásokról, várható fejlesztési irányokról, így ügyfeleinket gyors és megbízható információkkal tudjuk ellátni.

Szakértői támogatás hosszútávon

A jó szoftver önmagában nem elég. Rendszere akkor lesz szervezete legfőbb segítőtársa, ha a bevezetéshez, majd később az éles működéshez is szakértői támogatás társul a szállító részéről. Szoftvert hosszú távra választunk, így elengedhetetlen a megfelelő partner kiválasztása.


  1. Aktualitások, információk első kézből Cégünk elkötelezett abban, hogy a szervezeteket első kézből lássa el aktuális információkkal az iratkezelési szakmát érintő jogszabályi változásokat és a várható fejlesztési irányokat illetően.
  2. Dedikált kollégák feladatokra Hogy a megfelelő szakértelmet biztosítsuk minden beérkező kéréshez, probléma megoldásához, egyetlen értékesítő helyett nálunk minden feladatra, folyamatra külön szakember jut. Külön szakembergárda foglalkozik a bevezetéssel, az adatmigrációval, az ügyfelek támogatásával és az egyedi fejlesztésekkel.
  3. Szakértői támogatás a bevezetéshez Több mint 10 éve hatékonyan működő módszertanunk keretében kiemelkedő IT és szakmai kompetenciával rendelkező tanácsadóink adnak javaslatot szervezete iratkezelési folyamatainak átalakítására.
  4. Adatmigráció, egyedi fejlesztés Két kritikus pont az iratkezelésben. A sikeres adatmigrálásra garancia 20+ év tapasztalatunk, valamint sokat bizonyított adatmigrációs módszertanunk. Az egyedi fejlesztések sikerességét erre specializálódott szakemberünk és módszertanunk biztosítja.
  5. Elérhető ügyféltámogatás Az iratkezelő rendszer éles átadását követően 6 fős ügyfélszolgálati csapatunk veszi át ügyfeleink támogatását, ahol az egyes support kérésekkel (hibaelhárítás, bejelentések, szolgáltatáskérések, egyedi fejlesztések) az adott téma szakértői foglalkoznak.

A szoftverszállító szerepe a bevezetés sikerességében

A DMS One-nál minden feladatra külön szakember jut: egyetlen értékesítő helyett nálunk hozzáértők csapata vezeti Önt végig az új rendszer bevezetésén. Ügyféllé válás előtt értékesítő kollégáink segítenek a megfelelő rendszer kiválasztásában, a szoftver testre szabásakor pedig dokumentumkezelési tanácsadóink veszik át az irányítást és az Ön munkatársainak oktatását. Ha pedig minden készen áll az induláshoz, akkor az ügyfelek támogatása a supporthoz kerül.

Több ezer szoftverbevezetéssel a hátunk mögött sokat tapasztalt kollégáink már ismerik az egyes iparágak, szervezettípusok legfőbb iratkezelési problémáit, így a rendszerbevezetés során ezekből merítve tudnak javaslatot tenni az optimális munkafolyamat kialakításra és a szoftver testreszabására.

Akkor lesz sikeres a rendszerbevezetés és pozitív az új szoftver fogadtatása szervezeten belül, ha a bevezetés zökkenőmentes és olyan iratkezelési folyamatok kerülnek kialakításra, melyek hatékonyabbá teszik a szervezeti működést és az adminisztrációt. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk a rendszerbevezetés során a bevezetési szakértelmet, az erre épülő módszertant, az iratkezelési folyamatok felmérését és optimalizálást, valamint a projektmenedzsmentet.

2 iratkezelési projekt, melyre büszkék vagyunk

Az önkormányzati ASP rendszer a valaha volt legtöbb intézményt tömörítő iratkezelési projekt Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy az önkormányzati ASP projekt keretében a DMS One Ultimate szoftvere biztosítja az iratkezelő alkalmazást és ezzel hazánk összes önkormányzatának munkáját segíthetjük nap mint nap. Az MKB Bank rendszerbevezetése is komoly elvárást támasztott felénk módszertani és szakmai szempontból is.

Olvasson további érdekes tartalmakat!

Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást. Folyamatosan alkalmazkodunk a különböző működési környezetekhez, az eltérő iratkezelési folyamatokhoz és egyediségekhez. Dokumentumkezelő szoftvereink maximálisan a szervezet igényeire szabhatók.

Részletek

Pályázati tanácsadás

Cégünk teljes körű és díjmentes pályázati tanácsadást nyújt vállalatok részére DMS One dokumentumkezelő rendszerek beszerzése esetén. A GINOP-3.2.2 pályázati forrásból a DMS One szoftverek is finanszírozhatók, így most jelentős kedvezménnyel vezethet be iratkezelő rendszert.

Részletek

Közbeszerzések

Az első közbeszerzési eljárást 2005-ben nyertünk, az egyik legnagyobb hazai központi államigazgatási szervnél, így 17 éves tapasztalattal rendelkezünk közbeszerzési projektekben. Az elmúlt években számos közbeszerzési eljárásban indultunk és végül pályáztunk sikeresen.

Részletek

Keresse a DMS One-t a legjobb megoldásért!

Szívesen válaszolunk bármely felmerülő kérdésre, összeállítunk egyedi árajánlatot vagy tanácsadóink segítségével feltérképezzük Önöknél a jelenlegi dokumentumkezelési e-ügyintézési és irányítási szokásokat, hogy aztán a megfelelő rendszert ajánlhassuk szervezete számára!

Kapcsolatfelvétel Demókérés