Egyedi fejlesztés – határtalan lehetőség

Az ügyfélvisszajelzések alapján folyamatosak a fejlesztések a DMS One-nál, az elmúlt 5 évben közel 70 verziófrissítést végeztünk szoftvereinken. Minden egyes kérést megvizsgálunk és azokat a módosító javaslatokat, amelyek a többi ügyfélnek is hasznosak lehetnek, beépítjük az iratkezelő rendszerbe, így a fejlesztést valós igények segítik. Ezen felül természetesen lehetőség van egyedi fejlesztések igények megvalósítására is.

Egyedi fejlesztések szervezetten, rendszerben

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást. Bár iratkezelő rendszereink maximálisan a szervezet igényeire szabhatók, egyedi specifikáció alapján készített fejlesztések is kivitelezhetők, így a szervezet elvárásainak megfelelő tematikus dokumentumárak, munkafolyamatok és integrációk valósíthatók meg a dokumentumkezelő rendszerben.

  1. Igényfelmérés A beérkező egyedi fejlesztési igényeket megvizsgáljuk és a fejlesztési részleggel egyeztetjük azok megvalósíthatóságát, erőforrásigényét, ütemezését és költségeit.
  2. Fejlesztés Amennyiben az általunk ajánlott kondíciókra pozitív ügyfélvisszajelzés érkezik, a fejlesztési projektet beütemezzük és megkezdődhet a kért igény megvalósítása. A fejlesztés mindig egyedileg készített specifikáció alapján zajlik.
  3. Tesztelés, éles átadás A fejlesztés tesztelését követően megtörténik az ügyfél részére az éles átadás és a szervezet használatba veheti az új fejlesztés eredménytermékét.

Folyamatos fejlesztések a DMS One iratkezelő szoftvereknél

Piacvezető pozíciónk megszerzésében és megtartásában fontos szerepet játszik dokumentumkezelő szoftverünk folyamatos fejlesztése. Rendszerünket elsőként tanúsítottuk, és azóta is gondoskodunk arról, hogy elsőként feleljünk meg az előírásoknak, valamint a legújabb kormányzati követelményeknek. A dinamikusan változó jogszabályi és szervezeti környezethez rugalmasan alkalmazkodunk, a különböző működési környezetek és az intézmények, vállalatok egyediségei is hatással van funkcionális fejlesztéseinkre.

  1. A közszférát érintően elsőként csatlakoztunk a teljes körű elektronikus ügyintézés alapjait megteremtő szolgáltatásokhoz (SZEÜSZ-ök, postai SZEÜSZ, KEÜSZ, AVDH DHSZ),
  2. Tudjuk, hogy a szervezetek nemcsak iratkezelő rendszert használnak, hanem különböző szakrendszerekkel, üzleti szoftverekkel igyekeznek folyamataikat támogatni, így szigetszerű működés helyett integrált megoldásokra van szükségük. Ezért fejlesztettünk az elmúlt évek során közel 50 vállalatirányítási-, ügyviteli és szakrendszerhez szabványos és igény szerint aktiválható interfészt,
  3. Magyarország összes önkormányzatát kiszolgáló önkormányzati ASP rendszer szállítójaként számos funkcionális, kompatibilitási és kényelmi fejlesztést hajtottunk végre iratkezelő szoftverünk elmúlt évek során kiadott verzióiban,
  4. Büszkék vagyunk, hogy a tematikus dokumentumtár, elektronikus feladójegyzék, szoftverünk testreszabhatósága és a rendszerintegrációs lehetőségek folyamatos fejlesztésének köszönhetően elértük, hogy a versenytársakénál bővebb és használhatóbb szoftverrel állunk ügyfeleink rendelkezésre,
  5. Funkcionális fejlesztéseink során a különböző működési környezetek nehéz feladat elé állítanak bennünket, az eltérő iratkezelési folyamatokból és egyediségekből adódó heterogenitás kezelése során minden helyzetben sikeresen szabtuk testre szoftverünket, lehetővé téve ezzel a legkülönbözőbb platformokon való kifogástalan működést.

Olvasson további érdekes tartalmakat!

Integráció

Hivatali kapu, SZEÜSZ-ök, vállalatirányítási, ügyviteli, gazdasági, pénzügyi rendszerek és irodai alkalmazások. Mára több mint 50 különböző szoftverrel integráltuk iratkezelő rendszereinket, így az Önök bejáratott üzleti szoftverei, szakrendszerei sem okoznak majd problémát.

Részletek

Szoftverbevezetés

A jó szoftver önmagában nem elég. A sikeres bevezetés titka még a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a bevezetést végző tanácsadók tapasztalata, szakmai felkészültsége. Az optimális iratkezelési folyamatok kialakításához és a rendszer igények szerinti testreszabásához mindez nélkülözhetetlen.

Részletek

Közbeszerzések

Az első közbeszerzési eljárást 2005-ben nyertünk, az egyik legnagyobb hazai központi államigazgatási szervnél, így közel 15 éves tapasztalattal rendelkezünk közbeszerzési projektekben. Az elmúlt években számos közbeszerzési eljárásban indultunk és végül pályáztunk sikeresen.

Részletek

Hatékony szoftverek, elégedett ügyfelek

Dömény István

elnök
ELTEC Holding

A különböző üzleti szoftverek közötti együttműködés kulcskérdés egy vállalat életében. Nagyon sok különböző üzleti szoftvert használunk, így a DMS One-t többek között a vállalatirányítási rendszerrel, a könyvelő szoftverrel, a bérszámfejtő programmal, a minőségbiztosítási szoftverrel és a belső információs hálózatunkkal is integráltuk.

Iratkezelő, folyamattámogató, e-ügyintézési vagy vállalatirányítási rendszert vezetne be? Segítünk egyedi fejlesztési igényeit megvalósítani!

A DMS One szoftvere egy komplex dokumentumkezelő, folyamattámogató és irányítási keretrendszer, amely több mint 3500 ügyfelünknél bizonyított már. Több mint 70 integrációs lehetőséggel, egyedi fejlesztésű dokumentumtárakkal, fejlett workflow megoldással és üzleti intelligencia (BI) alkalmazással bővíthető az alaprendszer.

Kapcsolatfelvétel Demókérés