DMS One Cloud felhőszolgáltatás

Cloud szolgáltatásunk célja, hogy az általunk kínált szoftver mellé teljes körű infrastruktúrát és üzemeltetési szolgáltatást nyújtsunk, időt és energiát spórolva ügyfeleinknek, hozzájárulva, hogy az operatív feladatokra koncentráljanak, ne jelentsen számukra megoldandó problémát a digitális infrastruktúra fenntartása.

A Cloud szolgáltatás megrendelése

Amennyiben szeretné igénybe venni Cloud szolgáltatásunkat, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kijelölt DMS One értékesítési kollégával, vagy a bejelentő felhasználó közreműködésével jelezze igényét a DMS One ügyfélszolgálati portálon keresztül az alábbi linken!

FELHŐSZOLGÁLTATÁSI IGÉNY BEJELENTÉSE
Az igény bejelentése után kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

A DMS One Cloud felhőszolgáltatás előnyei:

  • Nincs hardver beruházási költség: az ügyfélnek nem szükséges szervert vásárolni, karbantartani és az elavult hardverek sem jelenthetnek problémát.
  • Magas rendelkezésre állást nyújtó informatikai szolgáltatást biztosítunk: a legmodernebb, minden elvárásnak megfelelő IT infrastruktúrával, a legkorszerűbb adatbázis kezelő rendszerrel, dinamikusan bővíthető, skálázható teljesítményű szerverparkkal, az alkalmazott SSD technológiának köszönhetően kiemelkedő gyorsasággal.
  • Mindig a legfrissebb szoftververziót biztosítjuk, megkímélve az ügyfeleket a frissítéssel járó feladatoktól.
  • A szoftver internetkapcsolattal bárhonnan elérhető.
  • A legújabb nemzetközi és hazai adatvédelmi jogszabályoknak, informatikai protokollnak megfelelően kiemelten ügyelünk az adatok biztonságára.
  • Ügyfélszolgálatunk gyorsan és hatékonyan segít a felmerülő problémák kezelésében.