Alkalmazásüzemeltetés

Legyen szoftvere is naprakész

A DMS One rendszerek folyamatosan bővülő funkcionalitással állnak ügyfeleink rendelkezésére. A kiadásra kerülő szoftververziók tartalmazzák mind a biztonsági, mind a technológiai, mind az ergonómai fejlesztéseket, amelyek révén a felhasználók munkavégzése egyszerűsödik, a kezelt adatok biztonsága pedig fenntartható. Alalmazásüzemeltetési csomagunk mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék a kritikus adatokat tároló rendszerüket folyamatosan naprakészen tartani anélkül, hogy ehhez további saját erőforrást kellene delegálniuk.

Alkalmazásüzemeltetési csomag

A szolgáltatáscsomagunkat igénybe vevő ügyfeleink számára szakembereink egyeztetett időpontban elvégzik a frissítést, legyen szó akár egy egyszerű hibajavításról. Munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja az adatvesztés nélküli, sikeres verzióváltást. Amennyiben Önöknél még nem áll rendelkezésre tesztkörnyezet, kollégáink a szolgáltatáscsomaghoz kapcsolódóan díjmentesen kialakítják azt is.

Az alábbi gombbal navigálhat ügyfélszolgálati portálunkra az alkalmazásüzemeltetés megrendeléséhez. Amennyiben nincs bejelentkezve az oldalra, szükség lesz a bejelentkezési adatai megadására.

ALKALMAZÁSÜZEMELTETÉSI IGÉNY BEJELENTÉSE

Az igény bejelentése után kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Milyen veszélyei lehetnek a régebbi szoftververziók használatának?

  • A támadók minden rendszer esetén keresik a biztonsági réseket, legyen az akár maga az alkalmazás, akár az ahhoz kapcsolódó egyéb komponensek. Az ismert sérülékenységek elhárítása a friss verziókban valósul meg. Így az elavult, régi alkalmazások és komponensek biztonsági réseket kínálnak a támadók számára, ami bizalmas információk felfedezéséhez, rosszabb esetben a rendszer összeomlásához vezethet.
  • Az elavult szoftverek használata kompatibilitási problémákat okozhat. Ennek következtében egy kapcsolódó alkalmazással (legyen az akár egy operációs rendszer, böngésző vagy más szakrendszer) való együttműködés lehetetlenné válhat.
  • Akadozni fog a munkavégzés informatikai kiszolgálása, elégedetlenek lesznek a rendszerrel dolgozó kollégák.

Milyen előnyei vannak a rendszeres szoftverfrissítésnek?

  • A rendszerbe a frissítéseken keresztül beépülő kényelmi szolgáltatások,  új ingyenes funkciók megkönnyítik a kollégák mindennapi munkáját. A szoftverben előforduló hibákat javítóverziókban oldjuk meg, így a naprakész alkalmazás biztosítja a munkavégzést akadályozó, vagy akár csak kellemetlenséget okozó hibák orvoslását.
  • A friss verziókkal együtt megkapják mind a korábban már meglévő funkciókhoz kapcsolódó fejlesztéseket, mind a beépült új funkciókat.
  • A rendszer teljesítményét verzióról verzióra optimalizáljuk, így a naprakész szoftver gyorsabb működést biztosít.