Több mint iratkezelés. Értünk hozzá.

Piacvezető iratkezelési szoftverszállítóként az elmúlt 20 évben azzal foglalkoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy működést támogató rendszer. Mi már tudjuk, hogy a zökkenőmentes rendszerbevezetéstől, a tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott dokumentumkezelő/workflow/vállalatirányítási/e-ügyintézési rendszer szervezetük fontos segítőtársa.

  • Legyünk együtt az elsők Szoftvereinket elsőként tanúsíttattuk az országban. 2018-ban is elsőként feleltünk a 3/2018. BM rendelet szigorú követelményeinek, így megkaptuk a tanúsítványt.

  • E-ügyintézés operációs rendszere Egyszerű iktató program helyett komplex iratkezelő rendszert kínálunk kompromisszumok nélkül, mely megfelel az e-ügyintézési törvény előírásainak.

  • Szakértői támogatás, tanácsadás Kiemelkedő iratkezelési és IT kompetenciákkal rendelkezdő tanácsadók tesznek javaslatot szervezete iratkezelési és adminisztrációs folyamatainak optimalizálására.

  • Zökkenőmentes bevezetés Több mint 10 éve hatékonyan működő bevezetési módszertanunk és felkészült iratkezelési tanácsadóink biztosítják a projektek sikerességét.

  • Ügyfélszolgálat Megújult ügyfélszolgálati portál, valamint 6 fős, rugalmas, magyar nyelvű ügyfélszolgálat biztosítja ügyfeleinknek a gyors reagálási időt.

  • Egyedi fejlesztések A speciális szervezeti munkafolyamatokhoz és integrációkhoz biztosítjuk ügyfeleink számára az egyedi rendszerben való gondolkodást.

  • Adatmigráció A Magyarországon fellelhető összes iktató rendszerből migráltunk már adatokat a DMS One tanúsított iratkezelő szoftvereibe.

  • Közbeszerzések 17 év tapasztalatával és két, közbeszerzési referensként vizsgázott kollégánk szakértelmével segítjük a közbeszerzési projekteket.

70

Integrációs lehetőség

Szoftverünket több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük ERP, pénzügyi, ügyviteli megoldásokkal és irodai alkalmazásokkal is.

70

Verziófrissítés 5 év alatt

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt 5 évben közel 70 verziófrissítést végeztünk iratkezelő rendszereinken. Szoftvereinket elsőként tanúsíttattuk.

102

Pont a 106-ból

A 3/2018. BM rendelet szerint a használható minősítésű iratkezelési szoftver a 106 pontból legalább 60 pontra teljesít. Mi 102 pontot szereztünk.

3000+

Önkormányzat

Az önkormányzati ASP rendszer iratkezelési szoftverszállítójaként több mint 3000 magyar önkormányzat iratkezelési munkafolyamatait segítjük.

A legjobb iratkezelési tanácsadókkal dolgozunk

Miért a DMS One dokumentumkezelő rendszere?

A jó szoftver csak az alap. A rendszerbevezetés akkor lesz sikeres, ha a szállító kiforrott szoftverbevezetési módszertannal, szakmailag felkészült tanácsadó kollégákkal operál, és folyamatos fejlesztésekkel, szerteágazó integrációs lehetőségekkel, valamint rugalmas ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Nézze meg, mi hogyan dolgozunk!