Miért fontos beszélni a digitális transzformációról?

A digitális transzformáció szektorokon átívelő módon érinti a vállalati élet mindennapi működését a dokumentumkezeléstől és tárolástól kezdve a számlázáson át a home office-on keresztül az ügyfél front-endekig. Aki nem digitalizál, csúnyán le fog maradni a hatékonysági versenyben, sőt, az állami szférában is óriási szükség van a digitális megoldások gyors térnyerésére.

DMS One a Portfolio konferenciáján:

A konferencia első önálló, témafelvezető előadását a DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, Varga László tartotta, majd egy panelbeszélgetésben és egy további előadásban is részt vettek kollégáink. 

ELOLVASOM A BESZÁMOLÓT

 

A tudás átadása felelősség, ebben elkötelezettek vagyunk.

Varga Lászlóval külön interjút is készített a Portfolio videós riportere (220601). A DMS One Zrt. üzletfejlesztési igazgatója a többi között arra hívta fel a figyelmet, hogy a pénzbőség korszaka nagy valószínűséggel véget ér, és már most is nehéz jól képzett munkaerőt találni. Ilyen körülmények között egyre nagyobb szerepet kap a hatékonyság növelése a gyártásban és a szolgáltatásokban. A szervezeti egységeken átívelő üzleti folyamatok átfogó digitalizációja nem valósul meg a cégeknél, helyette különféle rendszerek, többféle adatbázis használata a jellemző, ami viszont nem a hatékonyság irányába mutat.

Keynote Speech – Varga László, üzletfejlesztési igazgató:

“A szigetszerű digitális megoldásokat fel lehet fűzni egy jól átgondolt horizontális transzformációra.”

Panelbeszélgetés – Kiss Péter, szakmai igazgató:

“Mire kell figyelni a modern technológiák alkalmazása során?”

Előadás – Piskóti Dalma, DMS szaktanácsadó

A dokumentumkezelés helye a digitalizált üzleti folyamatokban. Üzleti példák, jó gyakorlatok, modellek.

Miért a DMS One?

A DMS One Zrt.-nél több mint 3500 cég és szervezet digitalizációs tudása összpontosul. Rendszereink mindig a legmodernebb technológián alapulnak és legfejlettebb szolgáltatásokat nyújtják. 20 éves tapasztalatunkkal utat mutatunk a sikeres transzformációhoz. Átfogó digitalizációs szemléletünk mérhető eredményt hoz: gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb működés, kevesebb hiba, felelős vállalatirányítás jobb döntésekkel. A digitális transzformáció elkerülhetetlen, a DMS One-nal megéri belevágni.

Demókérés