Dokumentumkezelő rendszer vállalatoknak

Több, mint 20 év tapasztalatával a hátunk mögött pontosan értjük a versenyszféra és az egyes iparágak problémáit. A szervezeti méreteknek és az eltérő igényeknek megfelelően az egyszerűbb dokumentumkezelő programtól a komplexebb, folyamatmenedzsmenttel és irányítással kapcsolatos problémákat is hatékonyan kezelő rendszerekkel állunk vállalata rendelkezésére. Olvasson legújabb vállalatirányítási rendszerünkről itt: DX Multiverse

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dokumentumkezelés kompromisszumok nélkül

Megoldások kisvállalatoknak

Letisztult funkcionalitású rendszer kis felhasználószámra, az egyszerűbb dokumentumkezelési folyamatok támogatására: strukturált kezelés és visszakeresés, szerződésnyilvántartás, digitalizálás és jogosultságkezelés a hatékony adminisztrációs folyamatokért.

Megnézem

Megoldások közép- és nagyvállalatoknak

Használja ki a dokumentumkezelő rendszerünk által nyújtott határtalan lehetőségeket: szerződéskezelés, munkafolyamat-támogatás, tematikus dokumentumtárak, szerteágazó integrációs kapcsolatok, üzleti intelligencia és egyedi fejlesztések teszik átláthatóvá vállalata dokumentumkezelését.

Megnézem

Kiemelt iparágak

Tapasztalataink szerint minden iparág más-más dokumentumkezelési probléma megoldásával küzd. Kiterjedt referenciaállományunknak köszönhetően az elmúlt 20 évben jelentős tapasztalatra tettünk szert az építő-, gyártó- és szolgáltatóiparban. Az egyes iparágak neves vállalatai, köztük élelmiszer- és vegyipari cégek, bank, biztosító társaság, építőipari vállalatok, utazási iroda, vagyonkezelő és munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégek bízták ránk dokumentumkezelési folyamataik optimalizálását.

Gyártóipar

Just in time alapú dokumentumkiszolgálás gyártó cégeknek: gyártási és minőségbiztosítási dokumentumok kezelése, verziókövetés, számlajóváhagyás és 70 integrációs lehetőség.

Szolgáltatóipar

Dokumentált információk egyetlen felületen! Papíralapú és e-számlák egységes kezelése automatizált jóváhagyással, áttekinthető szerződésnyilvántartás tematikus dokumentumtárban, integráció ERP és más szakrendszerekkel.

Építőipar

Szerződések, bankgaranciák, teljesítési igazolások, beérkező számlák átlátható kezelése, automatizált jóváhagyás elektronikusan, valamint integráció ERP rendszerekkel és más üzleti szoftverekkel, irodai alkalmazásokkal.

  • Szoftverbevezetés Több év alatt kifejlesztett bevezetési módszertanunk a garancia arra, hogy Ön egy 100%-ban megvalósuló szoftverbevezetésnek néz elébe.

  • Szakértői támogatás Kiemelkedő szervezetfejlesztési, dokumentumkezelési és IT kompetenciákkal rendelkezdő tanácsadók tesznek javaslatot a vállalat folyamatainak optimalizálására.

  • Egyedi fejlesztések A speciális vállalati munkafolyamatokhoz és integrációkhoz biztosítjuk ügyfeleink számára az egyedi rendszerben való gondolkodást.

  • Ügyfélszolgálat Megújult ügyfélszolgálati portál és egy 6 fős, rugalmas, magyar nyelvű support csapat biztosítja ügyfeleinknek a gyors reagálási időt.

20+

Év tapasztalat

A két évtizedes, precíz fejlesztői munkához hatékonyan működő bevezetési módszertan, hozzáértő munkafolyamat kialakítás és profi tanácsadó csapat társul a DMS One-nál.

70

Integrációs lehetőség

ERP és CRM rendszerek, pénzügyi, gazdálkodási, ipari szakszoftverek, e-aláírási megoldások, HR és irodai alkalmazások integrációjában is otthon van a DMS One.

50

Millió dokumentum

25 ezer felhasználónk több mint 50 millió dokumentumot kezel szoftvereinkkel évente fennakadás és performancia probléma nélkül.

3500+

Referencia

Piacvezető iratkezelési szoftverszállítónként több mint 3500 ügyfelünk, köztük vezető vállalatok és fontos közintézmények dokumentumkezelését segítjük nap mint nap.

Segítünk rendbe tenni vállalata dokumentumkezelését és irányítását!

A DMS One Zrt. több mint 20 éve támogatja megoldásaival a kis-, közepes- és nagyvállalatokat. A dokumentumok között kiemelt figyelmet fordítunk a szerződéskezelés, a számlajóváhagyás problémáira és a folyamatok elektronikus menedzselésére. Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük pénzügyi, ügyfélkapcsolati, HR és irodai szoftverekkel is. Hisszük, hogy kiforrott bevezetési módszertanunk, valamint tanácsadó kollégák szakmai felkészültsége 100%-ban sikeres bevezetést eredményez. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés