Online és helyszíni oktatások

Szoftvereink a hozzájuk tartozó oktatással érik el maximális hatékonyságukat, ezért online és helyszíni oktatást is biztosítunk ügyfeleink számára, hogy még inkább alkalmazkodjunk felhasználóink igényeihez.

Dokumentumkezelő rendszer oktatása a DMS One-nál

A szoftverbevezetés során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a géptermi oktatásokat megelőzze a felhasználók online felkészülése. Így a géptermi oktatásokra már felkészült felhasználók érkeznek, ezáltal eredményesebb lehet a személyes oktatás.

Az online oktatás célja, hogy a felhasználók elsajátítsák az irat- és szoftverkezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalókat, információkat, törvényi hátteret. Mindazt, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a dokumentumkezelő rendszert hatékonyan használni tudják. A korszerű webes felületünk előnye, hogy bárhol, bármikor, akár a nap 24 órájában elérhető, így sokkal jobban igazodik a felhasználók életritmusához, igényeihez. A tananyagok elsajátítását videók, szoftverszimulációk, tesztek segítik, illetve színesítik, ezzel is megkönnyítve a tanulást. A képzés vizsgával zárul: a sikeres online képzés elvégzése után oklevelet állítunk ki a felhasználók részére.

Meglévő ügyfeleink számára kényelmes és költséghatékony megoldás az e-learning oktatás használata, például új kollégák érkezése és betanítása esetén. Rendkívül gyorsan hozzáférhető és elvégezhető az iratkezelő program funkcióit elsajátító kurzus, így az új kolléga gyorsan felveheti az intézmény ritmusát és rövid idő alatt teljes értékű tagjává válik az iratkezelő szoftver felhasználóinak.

E-learning oktatásunkon kívül továbbra is lehetőség van a hagyományosabb helyszíni oktatás igénybevételére, melynek legfőbb előnye a személyesség, az azonnali visszacsatolás. Kiscsoportos géptermi oktatásokon képezzük a jövő felhasználóit. A DMS One-nál az online és a géptermi oktatások szerepkörök szerint (kulcsfelhasználók, ügyintézők, rendszeradminisztrátorok) zajlanak, annak érdekében, hogy mindenki a számára szükséges tudást sajátítsa el.

Question mark

Tudta, hogy az Önkormányzati ASP projekt keretében az iratkezelő szakrendszert illetően 2994 önkormányzat felhasználóinak oktatása zajlott az DMS One e-learning portáljának támogatásával?

Az Önkormányzati ASP projekt iratkezelő szakrendszere a DMS One Ultimate szoftvere. A felhasználók oktatása egyrészt online, az oktatási portálon keresztül, másrészt személyes géptermi oktatások keretében zajlott. Bevezetési módszertanunkból fakadóan nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a felhasználók úgy érkezzenek a géptermi oktatásra, hogy az alapvető iratkezelési ismeretekre márt szert tettek, megismerték a dokumentumkezelő rendszerünk főbb funkcióit és azokból levizsgáztak. Több mint 17.400 db oklevelet állítottunk ki az online kurzusok sikeres elvégzéséről és közel 3000 kulcsfelhasználó vett részt személyes géptermi oktatáson.

Olvasson további érdekes tartalmakat!

Integráció

Hivatali kapu, SZEÜSZ-ök, vállalatirányítási, ügyviteli, gazdasági, pénzügyi rendszerek és irodai alkalmazások. Mára több mint 70 különböző szoftverrel integráltuk iratkezelő rendszereinket, így az Önök bejáratott üzleti szoftverei, szakrendszerei sem okoznak majd problémát.

Részletek

Szoftverbevezetés

A jó szoftver önmagában nem elég. A sikeres bevezetés titka még a kiforrott bevezetési módszertan, valamint a bevezetést végző tanácsadók szakmai felkészültsége. Az optimális iratkezelési folyamatok kialakításához és a rendszer ügyféligények szerinti testreszabásához mindez nélkülözhetetlen.

Részletek

Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást. Folyamatosan alkalmazkodunk a különböző működési környezetekhez, az eltérő iratkezelési folyamatokhoz és egyediségekhez. Dokumentumkezelő szoftvereink maximálisan a szervezet igényeire szabhatók.

Részletek

Válassza a piacvezető iratkezelő és e-ügyintézési rendszert!

A megbízható működés, a hatékony iratkezelést támogató funkcionalitás és a felhasználóbarát felület csak az alap. A zökkenőmentes szoftverbevezetéstől, az iratkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott rendszer szervezetük fontos segítőtársa. Mi a DMS One-nál ebben hiszünk. Önnek is segíthetünk?

Kapcsolatfelvétel Demókérés