Blog

Workflow felsőfokon

Minden vállalatnál vannak ismétlődő munkafolyamatok, melyek automatizálásával nem csak sok idő takarítható meg, de még az esetlegesen bekövetkező, konkrét üzleti veszteséget is okozó hibalehetőségek szintén minimalizálhatók.

Tudta Ön, hogy:

 • a menedzserek 53%-a a jelenleginél több információt igényel a munkájával kapcsolatban?
 • a dolgozók átlagosan naponta majdnem 1 órát töltenek az információk keresésével?

A vállalat hatékony és eredményes működését döntően befolyásolja az, hogy milyen erőfeszítéseket tesz üzleti folyamatainak, workflow-jának optimalizálására. Ez ma már elképzelhetetlen a tevékenységet támogató üzleti informatikai megoldás, workflow rendszer nélkül.

Kérje személyes vagy webes szoftverbemutatónkat, hogy működés közben is láthassa workflow rendszerünket!

Elvárások a workflow rendszer kiválasztása során

Az alábbiakban azokat a szempontokat gyűjtöttük egybe, melyek megléte elengedhetetlen egy jól működő workflow rendszer bevezetése és sikeres alkalmazása során.

 

 • 1. Az átláthatóság és a hibák minimalizálása érdekében teljes mértékben meg kell felelnie az üzleti folyamatok struktúrájának.
 • 2. Teljes körűnek kell lennie, azaz képesnek kell lennie az informatikailag nem megragadható folyamatok kezelésére, mivel az üzleti folyamatok nagy része nehezen feleltethető meg egy-egy informatikai folyamatnak.
 • 3. Rugalmasnak kell lennie, azaz tudnia kell követni az üzleti folyamatok változását.
 • 4. Biztosítania kell a különböző munkafolyamatok követhetőségét annak érdekében, hogy a beavatkozás, illetve javítás a lehető leghamarabb történjen meg egy esetleges hiba esetén.
 • 5. Fontos, hogy képes legyen a különböző tevékenységeket személyekhez rendelni az optimális munkaerő-elosztás miatt.

 

Workflow felsőfokon

Workflow felsőfokon

Napjainkban az információ körülbelül 70%-át elektronikus formában tárolják, melyek számos forrásokból és különböző formátumban érkeznek. Elsőként a banki szektor és a közszféra ismerte fel, hogy az adminisztratív folyamatokat racionalizálni kell és a dokumentumkezelés átláthatóbbá tétele érdekében dokumentumkezelő szoftvereket vezetett be. Mára azonban egyre több vállalat is szembesül azzal, hogy a hatékonyságnövelés nem lehetséges az üzleti dokumentumok rendezett nyilvántartása és a kapcsolódó munkafolyamatok automatizálása nélkül.

A DMSONE alkalmazása olyan integrált workflow modult biztosít vállalata számára, ami kielégíti a fenti elvárásokat és biztosítja vállalata hatékonyabb működését.

A worklfow rendszer révén többek közt az alábbi munkafolyamatok automatizálhatók:

 • Szerződés véleményezésének leképezése,
 • számla jóváhagyásának nyomon követése,
 • gyártási folyamat kialakításának kezelése,
 • ISO szabványok, igazgatói utasítások publikálása,
 • szabadságolások engedélyezése,
 • beruházási kérelem.

Ha hatékonyan szeretné támogatni vállalata munkafolyamatait és az automatizálásnak köszönhetően jelentős terheket levenni munkatársai válláról, válassza a DMSONE workflow rendszerét. Ismerje meg szoftverünket, mely a munkafolyamat-támogatás mellett további 3 fontos területen (dokumentumkezelés, feladatkezelés, csoportmunka) is segíti vállalata folyamatait! Kérje kötelezettségek nélküli személyes vagy webes szoftverbemutatónkat, de szívesen adunk ajánlatot is workflow szoftverünkre!