Blog

Feladatkezelés

Szeretné, hogy vállalata munkacsoportja mindig időben és sikeresen végezze el feladatait?

Legyen hatékonyabb, szervezettebb: ütemezze saját és kollégái tevékenységeit összhangban a csoportmunkával!

Léteznek alkalmazások külön dokumentumkezelésre, munkafolyamat támogatásra, azonnali üzenetküldésre és feladatkezelésre. Ezen túl minden cég használ levelezőrendszereket. De eddig senki nem kínált olyan integrált megoldást, ahol egy üggyel kapcsolatos minden fontos anyag és kommunikáció egy helyen megjeleníthető. A DMSONE rendszerei azonban erre is megoldást jelentenek.

Mit nyújt a DMSONE feladatkezelő megoldása?

Feladatkezelés megoldás

Feladatkezelés megoldás

Feladatkezelés megoldás

Szeretné, hogy vállalta munkacsoportja mindig időben és sikeresen végezze feladatait? Saját és munkatársaink feladatait az elvégzésük során keletkezett dokumentumokkal és rögzített kommunikációkkal (e-mail, chat) egységes rendszerben tudjuk megjeleníteni.

A feladatkezelő kiemelt funkciói:

  • feladatok rögzítése,
  • feladatok kiosztása,
  • határidő és állapot ellenőrzése,
  • feladatok, dokumentumok, munkafolyamatok kapcsolatának megjelenítése.

A csoportok munkáját irányító vezetők számára kihívást jelent a nagy számban kiadott feladatok nyomon követése, a határidők és a teljesítés figyelemmel kísérése. A felelősség a vállalat méretével egyre nagyobb. Miért ne használjuk ki az informatika által biztosított lehetőségeket a vezetői feladatatok megkönnyítésére?

A DMSONE szoftver feladatkezelő funkciói egy eddig még egyedi kommunikációs felület bevezetésével azt is lehetővé teszik, hogy a mobil elérhetőség kihasználásával a vezetők akár távolról is követhessék a munkafolyamatok állapotát.

A feladatkezelő funkcióknak köszönhetően a csoport tagjai egymás tevékenységét is maximálisan átlátják, ami elengedhetetlen feltétele a sikeres munkavégzésnek. A hatékonyabb feladatkezeléssel, hatékonyabb vállalatot építhet!

Támogassa kollégái hatékonyabb munkavégzését egy, az időbeosztásuk megszervezését támogató megoldással!

Szeretne többet megtudni feladatkezelés megoldásunkról? Szoftverünk nemcsak a feladatkezelést teszi kontrollálhatóvá, hanem hatékonyan támogatja a csoportmunkát, a munkafolyamatokat és a dokumentumkezelést is. Ismerkedjen meg a DMSONE egyedi megoldásával!