Blog

Csoportmunka-támogatás

Fordult már elő cégében, hogy a kollégák munkáját nehezen lehetett összeszervezni egy sokrétű feladat végzése közben? Esetlegesen az egyszerre futó, több kommunikációs csatorna miatt, nem tudtak minden információt megosztani egymással az érintettek?

Az egy projekten, csapatban dolgozó munkatársak számára olyan lehetőségeket kínál a szoftver, mely segítségével napi munkájuk egyszerűbb és hatékonyabb lesz, valamint az egymással való kapcsolattartás és információ csere is javul.

Csoportmunka támogatás

Csoportmunka támogatás

A csoportmunka támogatás nem egy funkció, hanem a több kommunikációs csatorna összekapcsolásából adódó előny.

A szoftver egységes platformon, egy kommunikációs felületen támogatja az összes napjainkban használatos írásos információmegosztó felületet és a különböző irodai feladatok ellátását.

  • e-mail küldés
  • chat (azonnali üzenetküldő alkalmazás)
  • feladatkezelés
  • dokumentum nyilvántartás/megosztás
  • dokumentum verziókezelés
  • munkafolyamat automatizálás (jóváhagyások, engedélyezések, igénylések)

Egy vállalat hatékonyság növekedését informatikával több szinten lehet segíteni, ezek közül az egyik a csoportmunka támogatása. Ami biztosítja az

  • időbeli, térbeli elhatárolódást jelentő kapcsolatok kezelését;
  • egységes ügyviteli és vállalati információs rendszer üzemeltetését.

Az információ korunk egyik legnagyobb értéke. Osztott információs bázis előnyeinek kihasználása nélkül nem építhetünk tudás alapú vállalatot.

Az osztott információbázis célja a kollektív tudás megosztásának a segítése. A rendszer biztosít egy egységes szerkezetű, hierarchikusan felépített, távolról is elérhető tudásbázist, amely a vállalatban keletkező adatok tárolását és elérését képes segíteni.

A papír alapú dokumentumok elektronikus kezelési, tárolási lehetőségének megteremtése épp úgy része a DMS One alkalmazásának.

Célja, hogy a nem elektronikusan keletkező dokumentumok (pl. levelek, számlák) képének elektronikus kezelési lehetősége is megvalósulhasson. Használatával lehetőség nyílik a papíralapú dokumentumok távoli kezelésére és kereshető tárolására azáltal, hogy az eredetileg nem elektronikus módon kezelt dokumentumok képe is digitalizálásra került.

Valós idejű üzenetküldő szolgáltatás bevezetésével a kommunikáció felgyorsul és a kollégák hatékonyabban dolgoznak. Használatával lehetőség nyílik a távoli elérésen keresztül csatlakozókkal a közvetlen elektronikus adat- és információcserére.

Egy vállalat sikerességét nagyban meghatározhatja a kollégák közötti információ- és munkamegosztás minősége. Ezen feladatok professzionális koordinálásában segítik a vezetőket a szoftver csoportmunka támogató funkciói.

Hatékony csoportmunka, egyszerű belső kommunikáció, valós idejű információáramlás. A DMSONE csoportmunka-támogató szoftvere ennél többet nyújt Önnek: biztonságos dokumentumkezelést, kontrollálható feladatvégzést és automatizált munkafolyamatokat. Ismerkedjen meg részletesebben bixbit szoftverünk előnyeivel és funkcióival!