DX MULTIVERSE VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER 4.0

A digitális transzformáció kora olyan átfogó változást követel a vállalatoktól, aminek a hagyományos ERP rendszerekkel képtelenség megfelelni. Sokkal jobb kell a gazdálkodási, pénzügyi feladatokat támogató, részterületi ERP digitalizációnál. Horizontális rendszerre, valódi digitális vállalatirányításra van szükség, ahol a kontrolling motorja az üzleti intelligencia. Ezt nyújtja a DX Multiverse, a vállalatirányítási rendszerek negyedik generációja.

Ajánlatot kérek

Transzformációs keretrendszer minden vállalattípus számára

Ökoszisztéma a sikeres vállalati digitalizációhoz

Az erőforrások maximális kiaknázása és az ehhez kapcsolódó pénzügyi eredményesség csak egy irányításra termett szoftverrel érhető el. A DX Multiverse transzformációs ökoszisztémával a vezetők képesek felpörgetni a core business folyamatokat. Végre valódi irányítási szemléletet érvényesíthet, garantált vezetői kontrollt vihet az üzleti és adminisztratív tevékenységbe.

Rendezze be szoftverét testreszabottan, válasszon célmegoldásaink közül!

Szerződéskezelés

A szerződéskezeléssel kapcsolatos problémák egyedi mixet képeznek, amelyre a DX Multiverse a többi között automatizált jóváhagyást, intelligens információ menedzsmentet és határidő figyelmeztetéseket nyújt megoldásként.

 

BŐVEBBEN

Számlaigazoltatás

DX Multiverse vállalatirányítási rendszerrel a számlák rögzítése, ellenőrzése, jóváhagyása is megvalósítható, sőt NAV online adatkapcsolattal a számlák adattartalma automatikusan is kinyerhető.

 

BŐVEBBEN

HR folyamatok

A kollégák munkáját a DX Multiverse rendszer rugalmasan paraméterezhető folyamatokkal támogatja. Automatizálhatók a munkaszerződéssel, a céges eszközökkel, informatikai hozzáféréssel, jogosultságokkal, oktatásokkal, kapcsolatos folyamatok.

 

BŐVEBBEN

Beszerzéskezelés

A jól kialakított és elektronikusan vezérelt beszerzési folyamatok növelik a transzparenciát és nagyobb teljesítményhez vezetnek. A beszerzések lebonyolítása automatizálható, így nem égeti feleslegesen a vállalati erőforrásokat.

 

BŐVEBBEN

Workflow és feladatkezelés

Amikor az írott és íratlan szabályok nem adnak elég erős keretet a folyamatok rapid végigviteléhez, akkor van szükség workflow megoldásra. A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a projektek folyamatos központi koordinációját.

 

BŐVEBBEN

Integráció

A digitális transzformáció nagymértékben szól a különböző rendszerek integrációjáról. A DX Multiverse több mint 70 szoftverrel már képes volt kapcsolatot kialakítani a munkamenetek egyszerűsítése, a párhuzamosságok megszüntetése érdekében.

 

BŐVEBBEN

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia (BI) megoldással bővített DX Multiverse folyamatosan gyűlő adatait fogja munkára. Ez a legmodernebb kontrolling trend. Az adatsorokból azonnal összeállítja a táblázatokat és grafikonokat, melyeket néhány kattintással a kívánt formába hozhat a felhasználó.

 

BŐVEBBEN

Dokumentumkezelés

A DX Multiverse vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását és vezérli a dokumentumokhoz kapcsolódó üzleti folyamatokat. Minden olyan feladat, amit egy dokumentum érkezése generál, határidőre és szabályosan valósul meg.

 

BŐVEBBEN

E-ügyintézés

A hasznos elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat saját felületén, integráltan teszi elérhetővé a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer. Közvetlen Cégkapu elérést biztosít és egyedülálló módon képes a küldeményekkel és igazolásokkal kapcsolatos feladatok automatizálására.

 

BŐVEBBEN

A HAGYOMÁNYOS ERP RENDSZEREKKEL SZEMBEN A DX MULTIVERSE TRANSZFORMÁCIÓS ÖKOSZISZTÉMA:

  1. Testreszabható Testreszabható folyamatmenedzsmentet biztosít külön fejlesztés nélkül.
  2. Biztosítja a jogosultságkezelést Kifinomult jogosultság beállítást tesz elérhetővé a tartalmak megosztásánál.
  3. Felpörgeti az automatizációt Automatizálja a gyakran ismétlődő adminisztratív és projekt munkákat.
  4. Üzleti intelligenciát visz a kontrollingba Teljes körű adatgyűjtést tesz lehetővé a szöveges tartalmakból is.
  5. Adatvezérelt döntéstámogatást tesz lehetővé Felhasználható információvá alakítja az adatokat.
  6. Megszünteti a szigetszerű működést Egy tető alá hozza a vállalat már működő digitális fejlesztéseit.

Fedezze fel a vállalatirányítási rendszerek legmodernebb, negyedik generációját!

Kérjen ajánlatot vagy ingyenes konzultációt szaktanácsadónkkal!

Amire a DX Multiverse vállalatirányítási rendszer biztosan megoldást nyújt

Miért a DMS One új generációs vállalatirányítási rendszere?

A DMS One Zrt.-nél több mint 3500 cég és szervezet digitalizációs tudása összpontosul. Rendszereink mindig a legmodernebb technológián alapulnak és legfejlettebb szolgáltatásokat nyújtják. 20 éves tapasztalatunkkal utat mutatunk a sikeres transzformációhoz. Átfogó digitalizációs szemléletünk mérhető eredményt hoz: gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb működés, kevesebb hiba, felelős vállalatirányítás jobb döntésekkel. A digitális transzformáció elkerülhetetlen, a DMS One-nal megéri belevágni.

DEMÓKÉRÉS

20

Év tapasztalat

A dinamikusan változó szervezeti és jogszabályi környezethez rugalmasan alkalmazkodunk: stabil szoftverünkkel az előírásoknak való megfelelést prioritásként kezeljük.

70

Integrációs lehetőség

Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük ügyviteli, pénzügyi rendszerekkel, irodai alkalmazásokkal.

3500

Ügyfél

Ismerjük a vállalatok és az egyes iparágak problémáit. A legkülönfélébb szervezetekbe vezettük már be szoftvereinket, így az Ön vállalata sem jelenthet problémát.

50.000.000

Kezelt dokumentum

Utat mutatunk a digitális átalakulásban! 25 ezer felhasználónk több mint 50 millió dokumentumot kezel évente szoftvereinkkel.