DMS One SOP MANAGEMENT Szabványirányítási Rendszer

Az eljárások szabványosításának célja a hatósági megfelelés és a működés egyszerűsítése. Az egyszerűsítés viszont könnyen a zavar forrása lesz, ha a szabványos eljárásokkal (Standard Operating Procedure – SOP) dolgozó szervezet nem gondoskodik a dokumentációk kezeléséről. Ezt az ellentmondást oldja fel a DMS One SOP rendszere.

AJÁNLATOT KÉREK

A szabványirányítás egy adminisztratív tevékenység. Az erre fordított munkaórákat adja vissza a rendszer.

TEKINTSE MEG SZOFTVERBEMUTATÓ WEBINÁRUNKAT

Amennyiben akár csak egyet is ismer az alábbi problémák közül, akkor az Ön cégénél a DMS One megoldása mérhető idő- és emberi erőforrás megtakarítást eredményez:

● Egy vagy több érintett munkatárs nem tud a szabványról.
● Mindenki tud a szabványról, de nincs rögzítve, hogy elvégezték az oktatást.
● Nem találják, mert nem fellelhető a szabvány folyamat leírása.
● Lejárt a szabvány leírása, és nem frissítették.
● Frissítették a szabvány leírását, de nem hirdették ki megfelelően.
● Nem hiteles, így nem is lehet hatályos a SOP.

Csak pontosan…

A DMS SOP Management szoftver a következetesség és a minőség felé vezeti az Ön szervezetét azáltal, hogy segít betartani a szabványokat a különböző munkafolyamatoknál, biztosítja az egységességet és csökkenti a hibákat.

…és felelősen.

Egy SOP-vezérelt szervezetben a kritikus hibák súlyos következményekkel járhatnak. Ha a SOP-ok leírása, közzététele, frissítése, oktatása nincs megfelelően dokumentálva, a hibát vétő munkatárs helyett esetlegesen a vezetőt terheli a felelősség.

Gyorsaság

A megfelelő SOP megtalálása olyan, mint egy tűre vadászni a szénakazalban. A DMS SOP Management speciális keresési funkcióval azonnal megtalálja a megfelelő dokumentumot. Nem kell több időt vesztegetni végtelen számú dokumentum görgetésével.

Integrált

A SOP Management szoftver nem lehet elszigetelt. Legyen szó projektmenedzsment- rendszerről, ERP vagy HR szoftverről. A DMS One több mint 70 integrációt hajtott már végre, így a DMS SOP Management beillesztése sem jelenthet problémát.

E-hiteles és nyitott

Az elektronikus SOP- készítési folyamat lezárását követően sincs szükség papíralapú megoldásokra. A kész SOP elektronikus aláírása ugyanolyan rendszerbe integrált lehetőség, mint az SOP elektronikus kihirdetése pl. e-mailen vagy más elektronikus csatornán keresztül.

Mindig hatályos

A rendszer figyelmeztet, ha egy SOP felülvizsgálata aktuálissá válik, és a jóváhagyások során is határidőket szab a folyamatban résztvevők számára. A rendszer végigvezeti a folyamatokon a kompetens csapattagokat.

A DMS One szabványirányítási rendszerével a szabvány folyamatok dokumentummenedzsmentje az előkészítéstől kezdve a jóváhagyáson, bevezetésen és oktatáson át egészen a felülvizsgálatig a megfelelő mederben marad.

  1. Tudásközpont: Könnyű hozzáférést és kezelhetőséget biztosít azáltal, hogy összegyűjti és egy központi helyre rendezi az összes SOP-t.
  2. Valós idejű relevancia: Csapata mindig a legfrissebb eljárásokkal dolgozik az azonnali frissítések segítségével.
  3. Felelős munkavégzés: Változtatások egyszerű ellenőrzése és nyomon követése intuitív verziókezelésünk segítségével.
  4. Együttműködés ösztönzése: E-vezérelt csapatmunka társítható az SOP-k létrehozásához, felülvizsgálatához és javításához, elősegítve a tudásmegosztás és a folyamatos fejlesztés kultúráját.

 

Az igazán jó szabványos eljárást már a készítése során megismerik és véleményezik az érintettek. Az előkészítési folyamat elektronikus menedzsmenttel, időveszteség nélkül fut végig. A folyamatban résztvevő munkatársak számára egyértelműek a rájuk vonatkozó határidők és feladatok és azt is látják, hogy éppen hol tart az előkészítés. Az elkészült dokumentum jóváhagyását magasabb szinten, de ugyanilyen módon, workflow menedzseli.

Fedezze fel az elektronikus ügyintézési keretrendszerek legújabb generációját!

Kérjen ajánlatot vagy ingyenes konzultációt szaktanácsadónkkal!

A biztonság és a dinamika egyszerre érkezik…

Klára azt tapasztalta, hogy a DMS SOP Management rendszer bevezetése után megváltozott a munkája dinamikája. Nem kellett többé manuális kattintgatással követnie a dokumentumokat és figyelnie a frissítéseket, helyette a szoftver automatikusan értesítette a határidőkről, figyelmeztetett a lejáró dokumentumokról, és lehetővé tette a könnyű hozzáférést az összes szükséges információhoz. A szoftver az egész csapatot segítette az aktuális eljárások és útmutatások betartásában.

Miért a DMS One?

Több mint 20 éve fejlesztjük rendszereinket, szakértőként követjük a digitális transzformáció napról napra megjelenő megoldásait. Lépést tartunk a rohamos fejlődéssel és erre
ösztönözzük ügyfeleinket is. Ebben a munkában minden támogatást (support, tudástár, online oktatások, csoportos szemináriumok, közös tervezés, egyedi fejlesztések) megadunk számukra, mert meggyőződésünk, hogy csak kompetens és magabiztos résztvevőként fordíthatják javukra a digitalizációt.

Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen egyedi összetételű és magas minőségű szakértői támogatásban csak azok részesülhetnek, akik a DMS One-t választják.

DEMÓKÉRÉS

20

Év tapasztalat

A dinamikusan változó szervezeti és jogszabályi környezethez rugalmasan alkalmazkodunk: stabil szoftverünkkel az előírásoknak való megfelelést prioritásként kezeljük.

70

Integrációs lehetőség

Szoftverünket több mint 70 különböző rendszerrel integráltuk már, köztük ügyviteli, pénzügyi rendszerekkel, irodai alkalmazásokkal.

3500

Ügyfél

Ismerjük a vállalatok és az egyes iparágak problémáit. A legkülönfélébb szervezetekbe vezettük már be szoftvereinket, így az Ön vállalata sem jelenthet problémát.

50.000.000

Kezelt dokumentum

Utat mutatunk a digitális átalakulásban! 25 ezer felhasználónk több mint 50 millió dokumentumot kezel évente szoftvereinkkel.