Blog

Pályázati tanácsadás szoftverbeszerzéshez

Pályázati tanácsadás szoftverbeszerzéshez

A 2014-2020 közötti időszakban jelentős uniós forrás áll Magyarország rendelkezésére: 12 000 milliárd forintnyi fejlesztésre szánt keretet használhat fel.

Egy friss kutatás szerint a cégek negyede pályázna a következő három évben és azt is elmondták, hogy EU-források nélkül a tervezett beruházásaiknak csupán 40 százaléka valósulna meg. Pályázati célként legtöbben a technológiafejlesztést jelölték meg (37%).* (*Kutatás a magyar kis- és középvállalkozások körében, Budapest Bank, 2015)

Az Ön szervezeténél mi a helyzet?

Fejleszteni szeretné szervezete folyamatainak támogatását, de nincs meg hozzá a kellő anyagi fedezete? Pályázza meg a Széchenyi 2020 keretében kiírt 12000 milliárd forintnyi támogatás egy részét, így akár 50% kedvezménnyel vezethet be elektronikus dokumentumkezelő vagy csoportmunka-támogató rendszert!

A vállalatoknak szóló pályázatok mellett folytatódnak a közigazgatási intézmények számára kiírt, elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos fejlesztéseket támogató pályázatok megjelenései is.

Ha cégünk megoldásait választja, díjmentesen biztosítunk pályázati tanácsadást a DMSONE szoftverek beszerzéséhez!

  • A pályázati lehetőség kommunikálásától kezdve a pozitív támogatási döntésen át a sikeres implementációig kísérjük ügyfeleinket.
  • Szakértőink pontosan ismerik a kiírt pályázati feltételeket és azok buktatóit.
  • Tisztában vagyunk a vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése során kiaknázható lehetőségekkel, és az informatikai beruházások menetében is több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk.

Ha az aktuális pályázati lehetőségekre kíváncsi, válassza ki az Ön intézményének megfelelő menüpontot. Ha jelenleg nincs elérhető pályázat, regisztrációja esetén értesítjük Önt annak megjelenéskor!

Amennyiben pályázni szeretne, kérjük, még a pályázat megjelenése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a DMSONE rendszerekkel kapcsolatos igényfelmérésben támogathassuk szervezetét! Így a pályázat megjelenésekor már kész, az Ön igényeinek megfelelő megoldással vághat neki a pályázati projektnek.