Blog

Iratkezelő rendszer

Napjaink globális üzleti környezetében, ahol a vevők igényei, valamint a verseny okozta nyomás egyaránt kihívást jelent a vállalatok számára, az iratkezelés jellemzően mostoha területe a vállalati működésnek. Pedig egy iratkelező rendszer bevezetése révén jelentős javulás érhető el a hatékony működés terén.

Tudta Ön, hogy:

  • a dolgozók naponta közel 1 órát töltenek információk keresésével?
  • a dokumentumok 32%-a nem elérhető, amikor szükség lenne rá?

 

Egy vállalat számára kulcsfontosságú, hogy a bevételt termelő tevékenységekhez kapcsolódó határidőket betartsa, illetve az operatív munkavégzéshez kapcsolódó ügyviteli dokumentumok fellelhetősége egyszerűen és gyorsan megtörténhessen. Akadályozta-e már egy döntés meghozatalában egy irat elvesztése, vagy órákon át tartó keresgélése? Például egy számla kifizetésének engedélyezése a kapcsolódó szerződés vagy teljesítési igazolás hiányában? Előfordult már, hogy az összetorlódott adminisztrációs feladatok miatt munkatársa nem tudta tartani a határidőket és ennek cége látta kárát?

Iratkezelő rendszer

Iratkezelő rendszer

A DMSONE teljes folyamatot támogató iratkezelő rendszerei ezt az időt 30%-kal garantáltan csökkentik, ami azt jelenti, hogy a felszabadult erőforrás közvetlenül a vállalat profittermelő tevékenységére fordítható.

Mennyi erőforrás takarítható meg az iratkezelő rendszer bevezetésével?

A DMSONE eddigi bevezetései nyomán átlagosan 30 százalékkal csökkent az adminisztrációra lekötött erőforrások használata. 10 munkatárs esetén megközelítőleg ez 100 munkaóra pluszt jelent havonta, vagyis évente egy 10 felhasználós környezetben 1200 munkaóra szabadul fel, ami az iratkezelő rendszer bevezetése után a vállalat fő üzleti tevékenységére csoportosítható át.

A DMSONE iratkezelő rendszer főbb előnyei:

  • Több száz sikeres bevezetés - a vállalati gyakorlati igényekre szabott megoldás.
  • Iparágtól független iratkezelő rendszer.
  • A menedzseri munka teljes körű támogatása a szerződés nyilvántartás, számlakezelés, határidő menedzsment, valamint azonnali információelérés funkciók révén.
  • Közvetlen megtakarítások a racionalizált papírfelhasználásnak köszönhetően.
  • Több üzletág, különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek integrált kezelése.
  • Helyfüggetlen, akár mobil eszközről történő elérés.
  • Könnyen kezelhető, felhasználóbarát alkalmazás.

Használja ki a vállalatában rejlő racionalizálási potenciált! További részletes információért keresse kollégánkat, vagy kérje ingyenes auditunkat, melynek során bemutatjuk, hogy vállalata miképpen működhet hatékonyabban versenytársainál!