Blog

Iratkezelő rendszer

Tudta Ön, hogy:

  • a dolgozók naponta közel 1 órát töltenek információk keresésével?
  • a dokumentumok közel harmada nem elérhető, amikor éppen szükség lenne rá?

Az iménti adatokból is látszik, hogy az iratkezelés mostoha területnek számít a cégeknél, gyakorlati oldalról megközelítve azonban komoly hatékonyságnövelési lehetőséget rejt magában!

 

Önöknél is előfordult már, hogy az összetorlódott adminisztrációs feladatok miatt munkatársa nem tudta tartani a határidőket és ennek cége látta közvetlen kárát? Akadályozta-e már egy döntés meghozatalában egy irat elvesztése vagy órákon át tartó keresgélése? Gondoljon bele, hogy mekkora segítség lenne cége számára, ha a folyó ügyei, a határidők és általában véve a napi üzletvitelhez kapcsolódó minden dokumentum aktuális helye egyszerűen nyomon követhetővé válna?

Iratkezelő rendszer

Iratkezelő rendszer

A DMSONE komplex iratkezelő rendszerei ezt biztosítják az Ön vállalata számára. Megoldásaink az eddig iratkezelésre fordított időt 30%-kal garantáltan csökkentik, ami azt jelenti, hogy a felszabadult időt közvetlenül a cég profittermelő tevékenységére lehet fordítani.

Vegyünk egy példát! 10 személy esetében kb. 100 óra szabadul fel havonta, ezt a pluszt biztosítja a DMSONE iratkezelő rendszer. Ez évente több mint 1200 munkaórát tesz ki 10 felhasználó esetén!

Iratkezelő rendszer

A DMSONE iratkezelő rendszer további előnyei:

  • 1. Adminisztrációra fordított erőforrások megtakarítása.
  • 2. Vállalati gyakorlati igényekre szabott megoldás.
  • 3. Iparág független, a legtöbb vállalat profiljába illeszkedik.
  • 4. Vezetői munka támogatása – szerződés nyilvántartás, számlakezelés, határidő menedzsment, azonnali információelérés.
  • 5. Racionalizált papírfelhasználás.
  • 6. Bárhonnan elérhető.
  • 7. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát alkalmazás.

A DMSONE iratkezelő rendszer segítségével nem csak hatékonyabb lesz a működés, de környezettudatos is. Egy iratkezelő szoftver bevezetésével jelentősen csökken a papírfelhasználás, hiszen nem szükséges mindent több példányban kinyomtatni, a digitalizált másolatok a szoftverből elérhetők. A csökkenő papírfelhasználás pedig azt jelenti, hogy az iroda ellátási költségeit is racionalizálhatja.

Használja ki a cégében rejlő plusz potenciált! További részletes információért keresse kollégánkat, vagy kérje ingyenes auditunkat!