Blog

Iktató program

Iktató program az átlátható és hatékony céges iratkezelés érdekében

Egy cég üzleti sikerének alapvető feltétele a különböző forrásokból és formátumban érkező iratok (postai levelek, e-mailek, faxok) iktatása, rendszerezése és a hivatalos iratok – szerződések, számlák, megrendelők, hivatalos levelezések – nyilvántartása. A hagyományos, papír alapon történő iktatás, az üzleti dokumentumok előkeresése bonyolult és időrabló folyamat, amely az üzleti hasznot hozó munkától veszi el az időt.

Tudta Ön, hogy:

  • a dolgozók naponta majdnem 1 órát töltenek az információk keresésével?
  • egy átlagos dolgozó az esetek 42%-ában egyszer egy héten rossz adatot használ fel a munkája során?

 

A DMSONE iktató program segítségével ennek könnyendén véget vethet! A DMSONE megoldásával egyszerűbbé és átláthatóbbá válik az iktatás, így az eddig adminisztrációra fordított időt ezentúl munkatársai az üzleti folyamatok elvégzésével tölthetik.

Iktató program

Iktató program

Milyen szempontokat kell figyelembe venni az iktató program kiválasztásánál?

A legfontosabb, hogy a felhasználók számára egyszerűen kezelhető, a cég kulcsfolyamataira szabott, egyszerű és gyors adatbevitelt, iktatást tegyünk lehetővé az új iktató program segítségével.

1. Felület
A DMSONE iktató programja átlátható, felhasználóbarát és könnyen kezelhető felületet biztosít.

 

2. Hatékonyság
Megkönnyíti a visszakeresést, egy helyen tárolja a szükséges iratokat, így a jövőben nem kell hosszú órákat tölteni a havi elszámolás vagy könyvelési feladat készítésekor az adott számlához, szerződéshez tartozó teljesítési igazolás előkeresésével. Gyorsítsa fel munkafolyamatait a DMSONE megoldásával!

3. Kényelem
A DMSONE elektronikus iktatókönyv használata komoly informatikai képzettség nélkül elsajátítható, ráadásul minden helyzetben biztonságos hozzáférést biztosít. A távoli elérés funkció lehetővé teszi, hogy ne csak munkahelyéről, hanem akár otthonról vagy utazás közben is hozzáférjen dokumentumaihoz, így a DMSONE megoldásával sokkal rugalmasabban és szabadabban végezheti munkáját.

4. Funkcionalitás
A DMSONE iktató program a következő funkciókkal biztosítja a hatékony iktatást: rugalmas testre szabhatóság cége folyamataira, e-mailek iktatása, határidők nyomon követhetősége, digitalizálás, elektronikus aláírással hitelesített iratok tárolása, azonnali információelérés, gyors visszakereshetőség, biztonságos hozzáférés, postakönyv nyomtatása.

5. Szupport
6. A DMSONE magyar nyelvű szupport csapata garantált reakcióidővel segít választ találni felmerülő kérdéseire és problémáira, így nem kell aggódnia, hogy egy esetleges adminisztrációs probléma hosszú távú fennakadást okoz majd üzleti folyamataiban.

Milyen megoldások közül választhatok?

Ha szeretné működés közben látni szoftvereinket, töltse le demóverzióinkat!

1. DMSONE Professional

DMSONE Professional szoftverünket kifejezetten a kis és közepes vállalkozásoknak fejlesztettük ki. Az eddigi több mint 3500 sikeres bevezetés során a legkülönbözőbb dokumentumkezeléssel kapcsolatos kihívásokat oldottuk meg.

Tovább a termékleírásra >>

2. BX-DMSONE for SAP

A BX-DMSONE dokumentumkezelő rendszert kifejezetten az SAP Business One felhasználók számára alakítottuk ki, így tökéletesen illeszkedik a vállalatirányítási rendszerhez. A BX-DMSONE for SAP precíz szerződés- és számlanyilvántartást biztosít, használatával csökkentheti vállalata adminisztrációs költségeit, és növelheti hatékonyságát.

Tovább a termékleírásra >>

Amennyiben többet szeretne megtudni az elektronikus iktatásról vagy DMS rendszereinkről, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!