Blog

Videótár

Szeretné működés közben látni valamelyik dokumentumkezelő megoldásunkat vagy szakmai előadásainkra kíváncsi?

Tekintse meg videóinkat!

Ha további kérdése lenne videóinkkal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Referenciavideók:

1. Trenkwalder referenciafilm:

Büszkék vagyunk arra, hogy a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. dokumentumkezelési partnerei lehetünk! A Magyarországon 2000 óta piacvezető munkaerő-kölcsönző cég a DMSONE Ultimate rendszerét használja dokumentumainak elektronikus kezelésére. Ismerje meg Ön is rendszerünk használatának előnyeit! A bevezetés óta eltelt időszak tapasztalatairól a Trenkwalder vezetői mesélnek.

2. ELTEC Holding referenciafilm

Az ELTEC Holding Kft. mottója a „0 hiba”, amelyet nemcsak a gyártásra vonatkozóan alkalmaznak, hanem az üzleti folyamatokkal kapcsolatban is. Az ELTEC Holding Kft. a DMSONE Ultimate rendszerét használja dokumentumainak elektronikus kezelésére. Ismerje meg, hogyan segíti szoftverünk a vállalat munkáját a bevezetés óta!

Szemléletformáló videók

A vállalati környezetben és a magánéletünkben ugyanazokkal a kihívásokkal kell szembe néznünk nap mint nap: feladatokat teljesítünk, munkafolyamatokat kezelünk, kommunikálunk, megoldjuk a változásokból eredő problémákat, döntéseket hozunk, dokumentumokat kezelünk. Míg magánéletünkben megengedhető, hogy ne óramű pontossággal és precizitással végezzük tevékenységeinket, a vállalati környezetben cégünk hatékony működését veszélyeztetjük a rosszul funkcionáló folyamatokkal.

Termékbemutató videók:

1. Csoportmunka szoftver e-mailek helyett

Videónk rávilágít arra, milyen problémák adódhatnak abból, ha a vállalati kommunikáció e-mailekben zajlik és hogyan lehet hatékonyabbá, kontrollálhatóvá tenni a mindennapi munkavégzést csoportmunka szoftver segítségével.

Önkormányzati ASP

1. Önkormányzati ASP projekt bemutatása

Az európai uniós társfinanszírozással megvalósuló fejlesztés 2012-ben indult azzal a céllal, hogy egy olyan alkalmazásszolgáltató központ jöhessen létre a közép-magyarországi régióban, melynek segítségével az önkormányzatok – jelentős beruházás nélkül- juthassanak hozzá korszerű informatikai rendszerekhez, illetve szakrendszeri szolgáltatásokhoz. Az iratkezelő alkalmazást a DMSONE Ultimate szoftvere biztosítja.

Konferenciák, szakmai előadások:

1. E-közigazgatás Konferencia

2014. október 16-án telt házzal, több mint 300 fő részvételével zajlott az e-Közigazgatás Képzés és Konferencia, melynek fókuszában az elektronikus iratkezeléssel kapcsolatos jogszabályváltozások álltak.

2. E-közigazgatás konferencia

Telt házzal – közel 500 fő részvételével – zajlott 2016. május 25-én a II. E-Közigazgatás Konferencia. A figyelem középpontjában az a hiánypótló iratkezelési könyv állt, melynek megjelenését a konferencia napjára időzítették a szerzők. Nézze meg, hogyan vélekednek a Minden, amit az iratkezelésről tudni kell című könyvről maguk a szerzők!

Ha további kérdése lenne videóinkkal kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat!