Blog

Rólunk mondták

Szakértelmünket, megbízhatóságunkat és rugalmasságunkat nem csak az elmúlt évek több mint 3500 sikeres szoftverbevezetése igazolja, hanem meglévő ügyfeleink visszajelzései is. Ügyfeleink elismerő véleménye jelenti számunkra a legnagyobb sikert, hiszen a felhasználók elégedettsége igazolja, hogy jól végezzük a munkánkat.

Olvassa el, mit mondtak rólunk és dokumentumkezelő rendszereinkről korábbi ügyfeleink!

Lufthansa Systems Hungária Kft.

„A DMSONE rendszer teljes mértékben megvalósítja a strukturált szerződéskezelést. A legnagyobb előnye, hogy minden kompetens személy számára biztosított a megfelelő hozzáférés... A szerződésekkel kapcsolatban a verziókövetés és a kommentezés is biztosított a rendszeren belül.”

Andok Orsolya,
beszerzési és eszközgazdálkodási vezető

Magyar Cukor

„Műszaki szempontból és az ár tekintetében a DMSONE ajánlata volt a legjobb. Mivel böngészőből elérhető, így lényegesen egyszerűbb a szoftver kezelése, nem kell száz gépre egyenként feltenni a programot, majd a verziófrissítéseket. Egy szerverre telepíthettük, és attól kezdve egy kattintással minden kliensgépen ott volt.”

Faragó Zoltán,
IT-vezető

Nyíregyházi Főiskola

„Több tízéves papír alapú dokumentumkezelés után tértünk át az elektronikus dokumentumkezelésre. Az átállás teljesen zökkenőmentes volt. A választott, vonalkód-technológiát is támogató DMSONE szoftver hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést, könnyebb visszakereshetőséget tesz lehetővé, mely nagyban megkönnyíti mindennapi munkánkat.”

Halkóné Rudolf Éva,
főtitkár

GE Water Zenon Europe

„Amit vártunk, azt kaptuk, felgyorsult az adminisztráció, a szükséges iratokat percek alatt előkeressük, elektronikus képpel együtt jelenítjük meg. Azóta, ha bármilyen kérdésünk felmerült, a DMSONE Zrt. kollégái szinte azonnal reagáltak, segítettek nekem.”

Jónás Helga

ODP Vital Kft.

„A DMSONE Professional segítségével nagymértékben optimalizáltuk üzleti tevékenységeinket és csökkentettük adminisztrációs költségünket, ugyanakkor sokkal gyorsabb reagálási időt tudtunk biztosítani az ügyfeleink számára. További nagy segítség számomra, hogy akár otthonról is nyomon tudom követni a sikeres üzletmenethez nélkülözhetetlen folyamatokat.”

Drább György,
ügyvezető igazgató

Önnek is szüksége volna egy hatékony dokumentumkezelő megoldásra, amellyel akár 30%-kal hatékonyabbá teheti az adminisztrációt?

Keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére, és szervezetére szabott megoldási javaslatokkal szolgálnak az Ön számára legmegfelelőbb iratkezelő rendszer kiválasztása érdekében!

Többet szeretne megtudni dokumentumkezelő megoldásainkról, melyek korábbi ügyfeleink számára is megkönnyítették az adminisztrációt, és jelentősen csökkentették az arra fordított időt és költségeket?

Olvassa el nagyvállalatoknak szánt megoldásaink leírását, tekintse meg kis-és középvállalatok számára fejlesztett szoftvereinket vagy speciálisan közintézményekre szabott megoldásainkat!