Blog

Referenciák

A DMSONE dokumentumkezelő szoftverei vállalati környezetben és közintézményeknél is bizonyítottak már.

Referenciáink száma eléri az ezerötszázat, amely között szerepel számtalan nagyvállalat, kis- és középvállalat, illetve közintézmény is.

Tekintse meg válogatott referenciáinkat és ügyfeleinkkel készített referenciavideóinkat!

DMSONE referenciavideók

Tekintse meg ügyfeleinkkel készített referenciafilmjeinket! Ismerje meg, milyen pozitív változásokat hozhat vállalata dokumentumkezelési kultúrájába a DMSONE rendszerének bevezetése!

1. Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft.

2. ELTEC Holding Kft.

Kis- és középvállalati referenciák

Számos ki- és középvállalat is felismerte már a dokumentumkezelő rendszerek bevezetésének üzleti előnyeit, köztük a debreceni Adix Trade Kft. és a Bábolna Sped fuvarozási vállalat, akik évek óta a DMSONE dokumentumkezelő szoftvereinek elégedett felhasználói.

Válogatás kis- és középvállalati referenciáinkból:

Sector Hungary Ráti Kft. Régió BÉSZ Zrt. ADIX
ODP Vital Sakkom Interaktív ITB Treszner Kft.

SAP Business One vállalatirányítási rendszert használó ügyfeleinknek külön dokumentumkezelő rendszert fejlesztettünk ki, a BX-DMSONE for SAP Business One megoldást, amely felhasználóbarát felületet biztosít a vállalati dokumentumkezeléshez, és teljes mértékig integrálható az SAP Business One iparág-specifikus megoldásaival. Ezt a dms rendszert választotta többek között a Pek-Snack látványpékség hálózat is.

Ha Önnek is kis- és középvállalati dokumentumkezelő megoldásra lenne szüksége, kérjen ajánlatot vagy további információért keresse munkatársainkat!

Nagyvállalati referenciáink

Dokumentumkezelő rendszerünk felhasználói között számos nagyvállalat is szerepel, köztük a Teva Gyógyszergyár Zrt., a Lufthansa Systems Hungária Kft., illetve multinacionális ingatlan-befektető cég és erőművet üzemeltető társaság.

Akik már a DMSONE nagyvállalati dokumentumkezelő szoftverét választották:

MKB Állami Autópálya kezelő Austrotherm AIM
Neckermann Magyar Cukor Lufthansa Teva
Betonút GE Denso Szegedi Vízmű

Ha Önnek is nagyvállalati dokumentumkezelő megoldásra lenne szüksége, kérjen ajánlatot vagy további információért keresse munkatársainkat!

Közintézményi referenciák

A közszféra szereplői közül a súlyponti kórházak 40%-a és a magyar önkormányzatok 56%-a már a DMSONE megoldásait használja, de más országos hatáskörű szervek, illetve azok regionális és megyei igazgatóságai, színházak, múzeumok, könyvtárak, alapítványok és más közhasznú társaságok is a DMSONE iratkezelő rendszereit alkalmazzák a mindennapokban.

Mindez annak köszönhető, hogy a DMSONE iratkezelő rendszereit a 24/2006 BM-IHM-NKÖM együttes rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően tanúsított szoftverként használhatják a közfeladatokat ellátó intézmények, annak érdekében, hogy iratkezelési tevékenységüket a jogszabályi előírásoknak megfelelően végezhessék.

A közfeladatot ellátó szervek elektronikus iratkezeléséről, a vonatkozó jogszabályokról és a DMSONE tanúsított iratkezelő megoldásairól további részletek itt olvashat!

Akik már a DMSONE iratkezelő szoftverét választották:

KSH Szépművészeti Múzeum Budapest Győr Megyei Jogú Város Önkormányzati Hivatala Szent István Egyetem
Bács-Kiskun Megyei Kórház Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Magyar Bankszövetség Oktatási Hivatal

Ha közintézményként Önnek is iratkezelő szoftverre lenne szüksége, kérjen ajánlatot vagy további információért keresse munkatársainkat!