Blog

Email

Tudta Ön, hogy

  • egy átlagos munkanapon közel 150 percet töltünk emailek olvasásával/írásával, amivel az email magasan a legnépszerűbb munkahelyi kapcsolattartási forma?

Ennek megfelelően az üzleti kommunikáció jelentős része emailben történik. A vállalatoknál ugyanakkor gyakori probléma, hogy az elektronikus levélben érkező információk nem kerülnek be a céges nyilvántartásba, így azok csak azon munkatárs számára lesznek elérhetőek, aki az emailt kapta. Így gyakran olyan fontos információk vesznek el, amelyekre szükség lenne a hatékony csoportmunkához, illetve a döntéshozatalhoz. Ennek elkerülése érdekében szükség van egy olyan email küldő rendszer alkalmazására, amely a kommunikáció biztosítása mellett az üzleti emailek egyszerű nyilvántartását is lehetővé teszi.

Mit nyújt a DMSONE email megoldása?

Email megoldás

Email megoldás

A DMSONE integrált információkezelő szoftvere belső email küldő lehetőséget biztosít kollégáinak, így munka közben nem kell egy másik alkalmazást is megnyitniuk. Ennek köszönhetően felgyorsul a feladatok elvégzése, egyszerűsödik az üzleti emailek nyilvántartása, valamint garantálttá válik azok megfelelő helyen való tárolása is.

Az emailek megfelelő kezelésére ma már azért is különösen fontos kiemelt figyelmet fordítani, hiszen egyre több hivatalos, akár joghatást is kiváltó elektronikus levél – így árajánlatok, megrendelők stb. – érkezik munkatársaink virtuális postaládájába. Ugyanígy sok vállalatnál jelent kihívást a szintén emailben érkező elektronikus számlák nyilvántartása és megőrzése.

A DMSONE megoldásai biztosítják az emailek helyes és hatékony megfelelő e-mail adminisztrációját!

A csoportmunka szoftvereké a jövő, az e-mailek ideje lejárt! A munkatársak számára élmény lesz a közös munka, míg a menedzsment lényegében teljes kontroll alatt tarthatja a kiosztott feladatokat és a munkafolyamatokat! Ismerje meg részletesebben csoportmunka-támogató szoftverünk, a bixbit funkcióit!