Blog

CHAT

Tudta Ön, hogy

  • napjainkban a legtöbb információ különböző közösségi portálokon és valósidejű üzenetküldő rendszereken keresztül cserél gazdát?

Bár a chat (valósidejű üzenetküldő szolgáltatás) a személyes kapcsolattartásban valóban az egyik legelterjedtebb kommunikációs csatorna, vállalati alkalmazása még kevésbé elterjedt, annak ellenére, hogy azonnaliságnak köszönhetően nagy üzleti lehetőséget kínál a cégek számára.

Mit nyújt a DMSONE chat megoldása?

DMS One chat megoldása

DMS One chat megoldása

A DMSONE által kínált üzenetküldő szolgáltatás együttműködik a vállalati munkafolyamatokkal, szervesen kapcsolódik a vállalati ügyintézéshez, szemben a piacon fellelhető egyéb, akár ingyenesen letölthető chat szoftverekkel, amelyek szigetszerű alkalmazásokat alkotva műkődnek, de nem biztosítják az integrált csoportmunka támogatást.

A DMSONE megoldásában működő chat funkció szinkronban fut a kapcsolódó:

  • dokumentumokkal,
  • feladatokkal,
  • munkafolyamatokkal.

Hatékony és gyors vállalati chat szolgáltatásunk segítségével a kommunikációs költségek csökkentése mellett nyílik mód az írásos kapcsolattartásra. Segítségével akár egymástól távoli telephelyeken dolgozó munkatársak is hatékonyan dolgozhatnak együtt. Használatával lehetőség nyílik a távoli elérésen keresztül csatlakozók állapotának monitorozására, a közvetlen elektronikus adat- és információcserére is.

Támogassa kollégái munkáját egy egységes kommunikációs felület kialakításával!

Fontos lenne Önnek, hogy az információk a megfelelő időben, a megfelelő munkatársak számára rendelkezésre álljanak? Ismerkedjen meg a bixbit csoportmunka-támogató megoldásunkkal, mely 4 fontos területet (dokumentumkezelés, feladatkezelés, workflow, csoportmunka) egyetlen szoftverben egyesít!